Psiholog, guru sau divă cosmică? Ce ar fi toate 3?

Cum nu se văd pe ei pisihologii transpersonali care bat câmpii cu grație primită cu împrumut de la falși îngeri și alte deșeuri astrale…!!! Cum nu există nicio autoritate, în afară de ei înșiși, sau după caz, psihiatria (dar aici încă se negociază teritorii importante), să le spună cînd și de ce să se oprească.

 
Terapii cu îngeri în loc de psihoterapie cognitiv-comportamentală, transpersonalitate în loc de rațiune, pulsiuni imbecile în loc de alegeri stupide, jung în loc de freud și alte delicatețuri prin care așa zișii specialiști trec, după doar cîteva seminarii superifciale, în care au spălat pe spate un guru cu pielea întunecată și ochi diabolici, probabil au mâncat cîteva ciuperci halucinogene și s-au întors din țări exotice încărcați de alura autoimportanței, cu personalitatea schimbată, ego-ul modificat până la programare mentală, oferind sfaturi și lecții despre cine suntem noi dincolo de vălurile astea… de kkt zic ei, care ne opresc din a ne trăim msiiunea. Culmea, ei toți, forme de prăjituri, au aceeași misiune, și se prind cu ghearele de ea ca niște dive ejectate la propriu dintr-un mai vechi apartament, tolerate până la refuz de adevărații oameni și luptători pentru Adevăr. TOLERATE, am zis.
 
Halucinația e la rang de virtute, și puțini sunt aceia care mai pot să înțeleagă faptul că e grav felul în care psihologia își vîră bocancii rupți și mâinile spoite de vrăjeală, în sufletul tot mai slab și vulnerabil al omului. OMUL, făptura căruia i s-a furat cu obrăznicie PSIHOLOGIA, transformată fiind azi într-un ritual demonic, în ocultism, păgânism și alte forme-excrement de demonstrații de forță mai mult sau mai puțin telurice, și pseudoastrale.
 
Dive cosmice și haimanale cu bărbi nespălate de cine știe ce veacuri, își perindă osatura molatecă pe tărâmul ortodoxiei pure: singurul loc de taină în care dacă ceva nu intră, e semn de sănătate pură: sufletul omului, psihologia sa intimă și discernământul, calități și garanții al Omului absolut care mai are în el o fărâmă de răbdre.
 
Că știți ce s-a zis: ”întru răbdarea voastră, veți dobîndi sufletele voastre”.
Dar divele și gurii cosmici ce fac? Se grăbesc întru exaltarea desfrîului spiritual, șușotind la porțile ferecate ale Omului, grave accente de dor și de promisiuni seducătoare, adevăruri presărate cu multă extrafină minciună, spre desfacerea și destăinuirea sa completă.  A omului. Știți, Big Brother veghează, și nu e doar un aparat căruia să-i spui ofurile, începe să semene tot mai mult cu coach-ul căruia îi verși patimile, guru-ul care te scapă ca prin miracol de probleme, psiholoaga care îți surîde hipnotic și face sex cu tine ca să te scape de stres, psihologul gay care te periază, și profesoara de neuropsihologie care face terapie cu îngeri.
 
Toate acestea constituie fundamente ale noilo pseudoștiințe, în baza căruia noi generații de psihologi își vor preda, pe fondul unor ambiții venite din nevroze mai vechi, psihoza colectivă celor care asemeni lor, s-au săturat de neputința de a fi ei înșiși. Cu cîteva milioane,industria îi transformă pe toți în ceea ce numim unii ca fiind NOUL OM, o perfecțiune supusă sistemului, închinătoare la ”sfîntul așteaptă”, care le oferă , atunci cînd se deschid te miri ce ceruri , energie cu porția. Și nu doar atît, ci și abundența la care rîvneau de ani buni, căci nu-i așa, știm că majoritatea acestor specimene provin fie din familii instabile, fie din nevroze de cuplu și alte traume psihologice, cu o stimă de sine deosebit de scăzută.
Iată cine de fapt ne guvernează. Sau cel puțin încearcă cu disperare, și pe acest plan al vulnerabilității spirituale ale OMULUI.   #ingineriiastrale
VETO.
Share this...

About the author

o țărancă, vorba aia...

Comentariul tău