Despre utopii, în șoaptă… | Business Plan

Despre Utopii, în șoaptă:
 
Bună ziua, aș dori să-mi deschid o firmă .
Da, cu drag, vă ajutăm. Spuneți-ne vă rog în ce domeniu?
-Păcănele.
-Bun… păcănele. Căutăm. În piramida lui Maslow, am găsit Păcănele în nivelul bazal, la anti-trebuințe și vicii. Sunteți sigur că mai doriți să aveți această activitate?
-Da, normal.
-Taxa anuală este foarte mare, și de asemenea , trebuie să aveți programe speciale pentru contracararea dependenței, alături de psihologi. Ne puteți face dovada proiectelor de redresare a clienților dvs viitori în maxim 30 de zile de la înaintarea cererii. Sunteți de acord?
-Păi de ce?
-Nicio afacere care nu respectă principiile etice și de guvernare ale statului, votate de oameni, nu poate acționa pe teritoriul țării noastre. Spre binele poporului și conservarea absolută a virtuților, dezvoltarea în timp a lor.
-Păi bine, dar eu sunt capitalist. Sunt om liber, ador libertatea, behehe…
-Ne pare rău, etica, morala înaltă și dezvoltarea sănătoasă social-psihologică a oamenilor din această țară este prioritară. O zi bună.
-…. Vă dau în judecată.
-Nivelul frustrării dvs. a ajuns la cote alarmante, vă rugăm să vă calmați, în caz contrar vă vom tranchiliza, pentru că sunteți pe cale să răniți oameni.
-Jos comunismul! nenorocitiților !!!
-TOTUȘI, ce pot să fac pentru dvs. este să vă localizez o zonă cu mai mult de 1000 de locuitori, a căror nivel de dezvoltare psihoemoțională să se potrivească perfect cu orientarea afacerii dvs- Păcănele.  Dar tot va trebui să plătiți statului programe de reabilitare, însă cu 30% mai redus, deoarece în acest caz, ne bazăm pe acțiunea karmei. Ați ales să distrugeți oameni deja distruși, prin urmare Universul își va face treaba, iar noi beneficiem de banii dvs. pentru a redresa acea comunitate…
-Hoților !
-De asemenea, am detectat un nivel al coeficientului de inteligență mult sub cel acreditat pentru a vă deschide o firmă în această țară. Vă invităm în programul național de redresare. Acceptați?
-Nu!
-Perfect, respectăm libertatea dvs, prin urmare vă vom deporta în țările în care profilul dvs. este la mare căutare. Ați dori? Vă rog așteptați până încărcăm baza de date globală.
-…. WTF?
– Ne pare rău, acest limbaj nu este permis. Limba oficială la noi este limba română, prin urmare am înregistrat și o amendă pe numele dvs, și dacă totuși doriți să rămâneți în țară, să mergeți să dați Bacul, și să-l și luați !
-…
 
🙂
Social share & recomandare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.