Doar o vorbă să-ți mai spun !

Sunt o nevaccinată și mă autodenunț pentru asta. Pot merge voluntar în lagăre. Le-ați pregătit, tipilor? Până acum ne-am osândit neamul guvernamental că sunt buni la teorii politice dar la practică nu. V-ați dorit mult să prindeți sau să înscenați din nou anumite vremuri? Că uite, cum se întâmplă totul atât de repede, atât de ”perfect” atât de mobilizat.

Credeți că asta este democrație? Democrația durează, necesită analiză, calculi și dezbateri, oamenii sunt consultați, se prevăd riscuri. În democrație, există parte civică activă, asociații, sindicate, avocatul poporului, specialist. Ține luni de zile , poate și ani. În mai puțin de un an noi avem o nouă Lume. Și încă o motiv de HATE. Bun venit noii clase. Primiți cu segregarea, punct de cotitură de mase în care istoria ne-a arătat deja ce se poate întâmpla? Văd că primiți. Suntem anchilozați atât de tare în lumea hipnotică online, încât nu ne vine să credem că s-ar putea să ni se întâmple (iar) nouă. Ca o fufă care nu învață să-și schimbe țoalele, ea va atrage aceeași psihopați spre ea, care o vor agresa. La fel se întâmplă și cu o țară. Țara este formată din oameni- clase sociale- voci regionale- comunități.  Ce să zic, știți voi mai bine.

Mai am nevaccinați în listă? am rugămintea să-mi scrieți un mesaj privat. Aș vrea să știți că nu sunteți singurii. Cioran, suferindul nostru înțelept, prieten cu Țuțea, super fericitul, spunea că Singurătatea nu te învață că ești singur , ci Singurul. Le luăm așa, deoarece oamenii răbdători și lucizi nu au nevoie de asocieri, comunități și triburi, pentru a răzbate presiunii.

Am înțeles că se dorește restricționarea accesului în magazin, și poate chiar și în spațiul public, la ce se discută deja astăzi. Atitudinea oamenilor care s-au vaccinat ”că așa a vrut mușchiul lor” față de cei care fac la fel ”că așa vrea mușchiul lor” – a devenit isterică, agresivă, de-a dreptul uluitoare. Dar sunt conștientă că nu oamenii sunt de vină. (ci vulnerabilitățile și căderile lor)- propaganda, mesajul tactic subtil, însămânțat psihologic de 1 an de zile. A făcut ravagii în mintea și psihicul tuturor. Anul trecut păreau niște promotori ai libertății de alegere, my body my choice, ai stilului de viață sănătos, astăzi tună și fulgeră dacă spui că ții la tine și tu nu vrei să-ți injectezi nimic în corp, nici botox nici terapie genetică nici creier de mort prăjit nici silicoane. Își dau ochii peste cap apoi și se supără, se ofuschează, că i-ai făcut să se simtă inferiori. Ei și? Dictatura medicală cum crezi că mă face să mă simt pe mine???? Doar că din fericire știm să ne păstrăm verticalitatea.

S-a transformat cloaca vaccinaților într-o adunătură de ofensați, atacatori, justițiari, milițieni , apărători ai mucilor altora. Anul trecut erau eroii de canapea gata să-și sacrifice o epilare inghinală pentru a demonstra că le pasă. De aceea purtau mască. Azi portă certificat, dar repeat aceeași stare: eu te salvez pe tine, de acea m-am vaccinat. Poți să faci epilepsie lângă acest specimen, se va bucura că ți-a dat o lecție: vezi dacă nu te-ai vaccinat?

Tot de atunci, în mințile acestora s-a cultivat o adevărată zonă combativă cu materiale de propaganda: mesajul repetat cât mai des a străpus coordonatele gps ale creierilor și a năvălit în crepusculul comportamental. Apoi a pus stăpânire pe atitudine. Mintea modifică atitudinea, atitudinea generează comportamentul, comportamentul răstoarnă și fabrică ordini sociale, ordini sociale generează ordini mondiale.

(C)meme din colectia savarsita de mine

Ok, foarte bine, zic. Se poate și fără drepturi. Hai să vedem până unde ei pot merge. Că noi știm deja. Australia a restricționat accesul pentru ieșirea din perimetrul de maxim 5 kilometri permis. China are douăzeci și trei de milioane de cetățeni- oameni ca mine și ca tine, care simt, gândesc, iubesc și speră, cu limitări în contactarea serviciilor publice, călătoriilor, facilităților.

Ok , noi suntem mai puțini, o fi mai bine. Mergem la piață, ne facem prieteni, schimbăm telefoane, până când va ține chestia asta și nu ne vor condiționa și pentru aceste servicii. Vom consuma crudități, ne vom lecui de mersul degeaba la mall, poate vom rămâne și fără locuri de muncă, fără bani și fără direcții în viață. Vom privi mai puțin la netflix și ne vom da seama cât suntem de proști de fapt și lipsiți de idei și inspirație, atunci când se ia curentul și bâjbâim ca cimpanzeii la vederea primei banane. Ne vom forța să ne aducem aminte poezii și cântece, fără google și celular și vom lua cea mai proastă carte din biblioteci publice (sau găsite în stradă, cumva) și le vom diseca verbul până când asta ne va hrăni intelectual. Vom zâmbi pe stradă, am fi high de la atâta lipsă de sucuri carbogazoase, medicamente toxice și carbohidrați.Vom învăța să ne simțim sufletul, să ne conectăm substantial la Lumea Reală, să ne dăm hainele grele jos și să intrăm într-o altă stare. Buddha îi zicea Nirvana. O găsise după ce renuțase la obiceiuri, la zgomote deșarte, la bunuri materiale, la seducții, la trufie. N-avem nevoie de corturi progresiste și evenimente de avangardă, cloacă și comunități, colective, grupuri întemeiate pe smiorc și instabilitate psihică, pentru a simți că aparținem. De zece ani ni se predică insistent importanța de a aparține unei comunități dar noi am zis NU și NU de fiecare dată, și am suportat consecințele minunate ale independenței, suveranității ființei și ale personalității noastre de fapt. Unii s-au zbătut în tribunal, alții au părăsit joburi și oameni, au spus lucrurilor pe nume, au început să trăiască propria viață, să fie conștienți de alegeri, să se hrănească sănătos, să înțeleagă că au un rol bine definit și integru pe acest Pământ. Rolul de sclav cuminte pe foarte mulți nu îi (mai) coafează. Noi știm ai cui suntem. Voi știți? 🙂

 

Vom slăbi, ne vom purifica organismul, postul are o potență extraordinară de a te apropia de Dumnezeu, Slavă Lui. Puterea obținută în urma postului face cât energia psihică a 10 oameni la un loc, nu te pui cu un postitor la capitolul control și ură, că te face din Pace și ți-o dă cu directa Cerului sfinților, de te-ai urca pe pereții invizibili ai scării lui Iacob, dacă n-ai avea lanțurile care te țin prizonier într-o lume falsă.  În Moksha, monsieur, care contravine Nirvanei, dacă mă-nțelegi?  Ia vezi, ai simțit și tu cum blândețea unui simplu călugăr dărâmă 100 de inși la un loc, atunci când el trece pe lângă ei? Ați văzut răutatea de oameni cum se închină subtil călugărului? Preoților, oamenilor care știu să pășească ferm între oameni și-n viață. Fermi și stăpâniți.
Și am auzit că niște oameni au fost hrăniți cu energie vie, direct de la Dumnezeu- aka numiți unii asta Divinitate, universul, Sursa, și au supraviețuit și au fugit din Egipt fără să se uite în urmă. Erau mici, confuzi, nesiguri, dar li s-au luminat pașii. Sună radical ce zic? Păi cum sintagma mea să nu sune radical, când aflăm că de mâine oamenii nu mai pot să muncească liber, să se hrănească liber, să cumpere orice vor ei la LIBER, pentru că nema certificat obținut prin punerea la dispoziție a corpului propriu pentru o terapie despre care publicul larg nu știe totul sau poate mai nimic.

 

Că nici n-ai tu timp să mai faci Medicina, la cât îți storci creierii la job să ai bani de-un parizer fin, abonamente netflix și pâine? Am auzit-o pe o tanti azi, spunea că ea s-a vaccinat din convingere, după ce a citit studii. Care studii? Ale cui? Cele ale lui digi și a presei aservite, care fotografiază înmormântări din Bolivia și spune că s-a întâmplat la Bacău?

Dar și între vaccinați vor fi oameni cu suflet. Vor avea mulți prilejul garantat de a-și dovedi empatia – aia like-uită de sute și mii pe fesibuc. Aia pentru care au fost certificați. Știți, s-au înscris zeci de mii de români și influenceri la cursuri de bunătate, ar fi straniu să nu-I vedem în toată potența lor. Asta dacă nu vor anula cumva și simțămintele înalte umane iar neoamenii se vor transforma în soldăței ai noii armate sanitare, chiar și când vom ieși până în fața blocului să căutăm în tomberoane. Cum??? Așa ceva e imposibil?  Eu nu zic nu. Am văzut newyorkezi cu bani si statut căutând în tomberoane în plin oraș, după uraganul Katrina. Io, știind cât de bine am ajuns să ne curățăm și selecționăm propriile deșeuri, la ce să mă ascund? Miroase a primăvară în gunoi !  : -))) Mulțumim UE pentru oportunitatea asta.

Dar  hei: sunt și vaccinați care NU încurajează dictatura sanitară , segregarea și anularea Constituției, divizarea societății și decăderea totală a ei din fundamentul capitalist clasic și liber. Din fericire pentru aceștia, la momentul injecției si-au pierdut doar controlul genetic și parțial sistemul imunitar, nu și cugetarea, mintea.

 

Unii râd la postarea asta, că nu înțeleg despre ce vorbesc. Sunt mici, cuvintele ii mișcă în mod psihedelic, mișcă ura din ei, și se simt speciali prin faptul că nu reacționează. Uneori o să înjure: ”Așa-ți trebuie, că nu te-ai vaccinat”, defecând pe gură toxina pe care o țineau ascunsă  de mult. Sociologia ne arată că unui psihopat îi trebuie o singură scânteie de ansamblu, ca să-și etaleze simptomele. Și îi ajunge o funcție, statut și obediență, pentru a duce o țară la marginea prăpastiei, social, structural, economic, emoțional.

Pușcăriile comniste au avut un beneficiu extraordinar pentru poporul român: au generat sfinți.
Sigur iese ceva și din treaba asta cumva. În timp ce majoritatea citează pe Facebook din Buddha, tu poți să începi să devii unul. Noi.

Ție, tâmpitule, Felicitări, tâmpitule, pentru că te-ai poziționat lingău de partea slabă a baricadei, jonglând lumea ca la păcănele, pentru niște muci, puțină febră și dureri musculare de care te-ai temut să le duci.

 

Domnul să ne miluiască. Sau poate că nu. Sau poate să facă excepții. Sau poate să nu.

Social share & recomandare

About the author

o țărancă, vorba aia...

Comentariul tău

error: Conținut protejat