Politica subterană via linkuri și evenimente profi pe Linkedin

Dacă stai 10 minute pe linkedin să citești toate temele profesionale care sunt vîrîte în fața publicului pe bani mai puțini decît ar lua feisbuc pentru același lucru, constați că propaganda are spor și acolo, de fapt. Ba mai cu forță și premeditat.
De ce par oamenii hipnotizați și convinși deja că ei fac ce trebuie, aplaudând și servind deja planul socialist al noii uniuni europene? Păi însămânțarea ideilor se produce pe toate fronturile. În calitate de mari specialiști la firmele și companiile în care activează, de dragul reputației și accesării unor funcții și salarii mai mari, oamenii au nevoie să placă, să fie apreciați și mai cu seamă să fie validați, că deh, nu toți sunt înzestrați cu miserupismul clasic brâncușian sau eminescian, nici cu exigentul critic țuțean, și nici dotați cu perspective vulcănești sau măcar cu vreun simț al superiorității enesciene, surprins în fapt.
De exemplu, acest eveniment la care sunt invitați deja mii de profesioniști antreprenori, CEO și alții din industrii: https://impreuna-protejam-romania.ro/…/edition-vi-program/
Pentru a înțelege de ce vectorii și promotorii înfierbîntați ai noilor măsuri dictează azi emoțional și destul de guraliv ”vaccinarea”, la unison cu stilul plufere de a face noua politică să pară un smiorc pe lângă politicile libertății pentru care martirii și personalitățile făceau pușcărie altădată…. convoc aici setul de cuvinte cheie care stă la baza viitorului ”post-pandemie” și care generează orgasm oricărui muritor care nu simte că vorbește degeaba această limbă chinezo-comunistoidă de lemn:
” sustenabilitate, eugenie, nevoia de reziliență, scoring de cetățean, scoring profesional, certificat verde, amprentă de carbon, vaccinare obligatorie, european Greeen Deal, strategii pentru egalitatea Statelor, digitalizare și suveranitate, reziliență, se repetă de multe ori , the new global balance of power, terorism modern, strategii de atragere a cultelor în proiect, Mama pământ, dezvățarea consumatorilor, siguranța alimentară, etc.”🧐
Pur și simplu acest gigant nu se mai oprește din evoluție și o face de mai mulți ani chiar și în subteran. Credeați că politica e aia de la pupitru și de la Cotroceni? ei bine, ca orice expert de guvernare de clasă, întâi a bătut la ușa din dos, făcînd societatea să -și dorească să bată palma cu ei, să adore și să spere. Să spere cu aviditate și oportunism că… fiind de acord cu Partidul unic, vor primi aplauze în reflectoarele funcțiilor și carierei pe care și-o șlefuiesc. Cariere devenite fațadă și vectori pentru promovarea și împlinirea noii lumi-  acțiuni și fișe de post ale căror singură calitate care le face să fie dorite și aplaudate, sau chiar merituoase de fapt în public- este pentru cît de bine acei oameni slujesc!

Social share & recomandare

About the author

o țărancă, vorba aia...

Comentariul tău

error: Conținut protejat