Cine l-a dus pe Ponta, și pe ălalalt în America?
Se tot spune despre unu pe nume, Coldea, cunoscut pentru servicii secrete cu mar fi: escortă, înșelat persoane fizice și juridice, abuz de putere și alte lucruri pe care acesta le susține, dar mai mult presa, despre el.
În acest sens, au apărut câteva imagini în media cu persoana lui Coldea, dar și al altor ”servicii secrete” ale căror nume, măi cum se face că nimeni nu le știe și nimeni nu a putut vedea că în poze apare fix Marian Cucșa, deputat ALDE, PSD, AUR, europarlamentar (în curs, că se câștigă mai bine) și alte funcții pe care le-a deținut.
În acest sens, CV-ul lui ne spune mai multe despre ce a făcut el dar mai bine lăsăm imaginile să vorbească.
în aceste zile, circulă o imagine cu privire la situația din cadrul întâlnirilor oficiale din Administrația Trump, în care atât presa cât și opinia publică, postacii și toate lumile, susțin că… nu știu sau nu se știe cine este ”persoana ” care i-a dus pe acei domni la administrația Trump, să susțină și ei, îndeaproape, administrația dar și ”așa zisul” suveranism cu care se laudă la ei. Nu și la noi.

Totodată, afirmându-și neputința față de ceea ce ar fi trebuit să sune ca ”relație oficială” și nu părerea ieftină a unui turist care, aflat în vizită la Mar-a-Lago, susține despre administrația prezidențială a lui Trump, despre care ar fi putut să vorbească mult mai apropiat, dacă ar fi fost în situația unui context de alianță cu acesta:
„Pentru ei, România e ceva pozitiv. Probabil, însă, imaginea lăsată de anularea alegerilor este o imagine negativă,” a precizat Victor Ponta.”, încercând să ne spună că Ponta nu știe nimic. A fost și el acolo să se bage în seamă. Și, ca orice președențial (preș-e dențial) care se supune oricăror reguli pe care nu le știe (că nu și le-a comunicat), a mers și el acolo să își facă poze. Cu ei.
De asemenea, mai spune:
”Întrebat dacă a plătit pentru a-și asigura prezența la Mar-a-Lago, „Nu. Prezența la niște întâlniri private, la terenul de golf, la cină, sunt 10 mese, nu mai mult, din câte știu eu nu se poate face cu bani, pentru că ar fi probabil zeci, sute de mii în lume care ar vrea să participe. Nu a fost o relație personală și a fost o oportunitate pentru mine de a-mi crea niște relații cu noua administrație”. Ce să fie despre România? Domnul ne-a spus: nu e despre noi, e despre el, și ”din câte știe el”, ceea ce înseamnă că nu știe nimic și toată problema cu plecarea acestuia în America dar și altor persoane care au fost susținute ca ”importante” pentru România nu are nimic de-a face cu o administrație prezidențială, sau cu ei, ci pur și simplu au fost acolo pentru poze, invitați de… Serviciile Secrete din România. Care… ce să vezi? Știu cum să facă poze, și ce să spună, de multe ori, folosint atât trafic de influență cât și trucaje de doi lei ale acestor fotografii. Să nu uităm că cel mai mare serviciu de propagandă al țării, atât în ce privește rețeaua Soroș cât și ”Activitatea parlamentară a SRI”, prin comisiile de control infiltrate prin țară (prin partide, situații, legi, cum e domnul Marian Cucșa), cât și privind măsurile luate în timpul pandemiei dar și al altor situații ( a se vedea documentul CSAT și informațiile privind activitatea parlamentarilor în timp ce aceștia sunt poziționați în stări de conflict de interese, cu un scop) acest cel mai mare serviciu de propagandă fiind chiar SRI, prin instituțiile pe care le dețin, în acest sens menționăm câțiva oameni, cum este domnul Marian Coldea, infiltreat prin partide, acum și postac SRI.
Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/alegeri-prezidentiale-2025/ponta-despre-cum-a-ajuns-la-mar-a-lago-si-ce-a-discutat-cu-trump-a-fost-o-oportunitate-de-a-mi-crea-relatii-cu-noua-administratie-3173175
Aceștia, însoțiți de o patrulă de ”persoane ”normale care nu sunt cunoscute presei și nici altora, au făcut poze, mai mult sau mai puțin normale, în care și-au arătat susținerea pentru Trump pozându-se, pe hol, în baie, în baie la șosea, pe drumuri publice din America dar și în alte situații în care aceștia, încercând să vadă că ”s-a mâncat și acolo ceva”, au postat pe feisbuc farfurii cu mâncare, unele goale altele mai puțin goale, bilete de avion dus întors dar și alte bilete prin care încercau să-și arate susținerea pentru Trump.
Nimeni de la Casa Albă nu a confirmat nimic despre ei.
Între timp, în presă se scrie:
Numire controversată la Cotroceni! Florin-Lazăr Vlădică, apropiatul lui Victor Ponta, cel care l-a dus pe suvernistul vopsit în SUA, a fost pus șef la Securitate Națională de Bolojan.
Și atunci, dacă nu e cu Trump, cu cine?
În luna februarie, Simion a adăugat că ”Ponta e acum în SUA cu Sebastian Ghiță și Maior și încearcă să ajungă la Administrația Trump. Știm asta pentru că avem parteneri în Partidul Republican care ne-au spus asta”.
Întrebat cum vede el relația dintre SUA și America, preșdintele neales, Victor Ponta, spunea:
Nu a explicat nimeni din România în America noii administrații, uite, domnule, de ce am anulat alegerile, de ce am scos anumiți candidați. Pentru ei asta în continuare este ceva negativ. Și eu sunt convins că pot să explic. Am explicat și o să mai explic că România rămâne un partener serios și că Mihail Kogălniceanu este cel mai important proiect al nostru de securitate. Iar americanii nu doar că nu trebuie să retragă din Europa de Est, vorbesc de România și trebuie să-și întărească prezența aici. Eu văd armata americană și relația cu America ca principala garanția a României împotriva Rusiei. Rusia este singurul nostru inamic, este o țară agresivă și singurul de care e frică lui Vladimir Putin este Donald Trump. Nu îi e frică de liderii europeni, nu îi e frică de domnul Zelenski, dar de Donald Trump da, îi este frică. Și de aceea noi trebuie să-i avem pe americani aici ca să ne apere de ruși”.
Tot despre război se vorbește, în timp ce americanii reduc și adaugă taxe pentru Statele Europei, dar și pentru marii afaceriști, și interlopi americani (și alți interlopi,) cum e Zelensky, care nu și-au plătit dările către ei sau au abuzat de încredere.
În cele din urmă, constatăm că prezența ”generalilor” la această inaugurare nu are nimic de-a face cu administrația Trump sau cu ”pregătirile” pentru o următoare candidatură a alegerilor privind administrația Trump, ci ele sunt strict corelate cu prezența acolo în caz de RĂZBOI. Nu există niciun motiv pentru care președinți, foști sau actuali, să-și dorească să întărească ”parteneriate strategice” altele decât cele prefigurate ca fiind într-un caz de război, când întreaga cohortă de servicii secrete (și nesecrete) din România, își adună forțele, privind în spre Care e mai bun la a face afaceri cu statul, cum a făcut Raydeon (patronul de la firmele de armament din România,) și cum fac alți colonei, în speță vorbind de domnul Bolojan, colonel al serviciilor secrete pus în funcție de război nu de ”alegere”. Un domn care ne place, o spunem noi.
Florin Lazăr Vlădică, acest fost secretar de stat în MApN în timpul Guvernului Grindeanu, apoi preluat de Viorica Dancilă, dat afara de aceasta. Pentru acest Florin Lazăr Vlădică, Grindeanu s-a certat cu Dragnea pentru că spunea că i l-a adus de la Timișoara absolvent de Medicină veterinară și a ajuns să fie șef la Înzestrarea Armatei”. Ceva ca și domnul Marian Cucșa, care a ajuns de la a fi servitor la o spălătorie (servitor pe proiecte, că ce altceva), să fie șef la partid și să susțină că, doar cu câteva clase și o facultate pe care nu a terminat-o cu bine, poate profesa, studia, sau ocupa un loc într-o funcție cum este cea în Securitate. Menționăm că domnul Marian Cucșa a fost în funcția de Secretar al Comisiei parlamentare de Control al SRI, în anii 2016-2020, și încă mai este, însă în altă structură, din informațiile pe care le știm.
poza
În speță, domnul Victor Ponta, cunoscut pentru persoanele pe care le susține în mediul online, pe el la fotografii în baie și în alte situații în care dorește , în vorbe puține, să arate, ceva, dar și poze la care acesta nu are acordul persoanelor cum a fost cea în care se dă drept ”prieten al” administrației Trump.
Victor Ponta își face reclamă cu poze trucate. Abia întors din America, fostul premier spune că s-a întâlnit cu Donald Trump și ar avea susținerea lui pentru președinția României. Însă cele două fotografii sunt trucate penibil, iar în una dintre ele președintele SUA are șase degete la o mână, scriau ziarele în perioada decembrie, 2024, când toată lumea spunea sau susținea că merge la Casa Albă, să…. mănânce și ei ceva. Cu toate că la noi e mai ieftin rahatul (turcesc, nu-i așa)
Mai mult, în fotografie președintele american are ochiul închis, iar una dintre lentilele ochelarilor lui Victor Ponta este distorsionată.
O altă fotografie distribuită în spațiul public cu Donald Trump de oamenii apropiați de Ponta și Florian Coldea este asemănătoare cu miile de poze de pe rețelele de socializare cu președintele american și cei care merg la reședința acestuia din Florida.

Și cine este acest Florian Coldea despre care se spune că a dus oameni la Casa Albă, nu și la…. noi, în România, în instituțiile unde e nevoie de ei?
Hai să vedem.
Florian Coldea a intrat în prim-plan acum 10 ani, după eliberarea jurnaliştilor români din în Irak. De atunci, cariera lui a cunoscut o ascensiune fulminantă, cu toate că nu avea nicio experiență, nu era susținut decât de un om, și acela, susținut de către alte persoane la fel de ”interese”, mai bine zis, Traian Băsescu. În ultimul an al mandatului, Coldea a întors armele, ajungând în acest moment chiar duşman al fostului preşedinte. Băiatul ăsta cu ochi albaștri și cu ”dușca” la el, este implicat în acest moment într-un scandal declanşat de Sebastian Ghiţă, fostul şef al Comisiei Parlamentare de Control a SRI. Ghiţă îi acuză pe Coldea şi pe Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA, că fac jocurile în această ţară, în afara cadrului politic şi oficial.
Acum, să vedem ce treabă are Coldea cu domnul Marian Cușcă?
poza cu el

Din profilul psihologic: … și specializarea de ”persoană care nu știe ce vrea” lui ”cele mai importante partide” dar și alți colegi care erau importanți în partide (aruncători de scuipat, pozatori de profesie, postaci de profesie cum sunt cei de la SRI și alte persoane din județul Timiș, care au venit de mai multe ori la acest ”domn elegant” în birou, susținând că” vrea ceva ”sau ”știe pe cineva”. ACesta avea o preferință importantă pentru a ”cunoaște lume” și a vorbi cu oricine despre orice, mai mult cu cât obișnuia să aplice tehnica ”spune-mi ce problemă ai să te pot ajuta dar și să ”facem front comun ”pentru a ” susține sau nesusține pe cineva. Acesta era văzut de multe ori în compania unor persoane, față de care avea o atitudine anormală, prietenoasă, întrucât acesta nu știa nici că este văzut, sau filmat, sau chiar știa că este văzut și filmat, căutând să se poziționeze fie în situații cu persoane publie, fie în situații cu persoane publie de cea mai joasă speță, cum a fost situația când, pe fondul niciunei religii, acesta a participat subit la o ”întâlnire” oficială a unor preoți, încercând să invoce motive ortodoxe dar și motive pentru care acesta s-ar fi putut afla acolo, încercând să susțină sau nu, candidați. Acesta a arătat o imagine foarte prietenoasă cu oamenii, a zâmbit tot timpul și nu a știut dacă și cum este fotografiat. Nu a cunoscut pe nimeni, nimeni nu îl cunoaște, cu toate că acesta se prezintă ca fiind ”fost șef de control al Corpului de Control al SRI” o persoană care prin prisma funcției, are acces la mai multe informație. NU și la Ce trebuie.
Însă, văzând deosebirea între fotografiile clare în care apare domnul Ponta, trucate și fotografiile publicate de acesta dar și înțelegând importanța mesajului public pentru publicul căruia i se adresează, încă de pe vremea când candidat,
Acesta le punea pe fetele candidate să se pozeze fie cu cărți, pe care nu le citeau sau pe care nu le-ar fi citit niciodată, fie în situații de ”fete smart”, cu toate că nu erau, fie în situații de ”fete care nu au nimic de spus ”dar postează mult pe feisbuc, în acest sens chiar plătind pe cineva să susțină cu postări atât pe acesta cât și pe fetele care candidau. Menționăm că este vorba despre o funcție nesemnificativă, de consilier local și primar într-un sat de lângă Timișoara. 🙂
Vorbim despre trucaje ale unor fotografii dar și situații în care acesta apare, încercând fie să fie un personaj care încearcă, folosind metode de simulare a unor imagini, fie încercând să arate ca un băiețaș care știe pe cine și unde să sune, în caz de ceva, în caz că ”are ceva” sau în caz că cineva încearcă să susțină că el nu este cine spune că este el.
În 2024, Marian Cucșa, liderul Partidului Republican din România, a lansat acuzații grave la adresa liderilor AUR, George Simion și Cristian Lulea, pe care îi acuză de corupție și deturnare de fonduri. ASta după ce s-a împrietenit mai bine cu el!!!!
Știrea poate fi citită aici: https://www.dailybusiness.ro/stiri-politica/marian-cucsa-acuzatii-grave-la-adresa-liderilor-aur-george-simion-si-cristian-lulea-sunt-penali-cu-acte-in-regula-464726/
În practica judiciară, acest fenomen al amploarei de consumerism fotogenic se numește ”simularea unei realități pentru a obține probe sau probe false într-un dosar” dar și ”simularea unor persoane, persoane publice sau situații”, pentru a obține un consimțământ, un fals de ordin intelectual sau un fals intelectual prin care acesta să-și susțină o importanță ieftină într-o țară precum România. Vorbim despre afecțiuni ale unor sisteme în care acesta, învârtit de ”maeștri” precum Coldea, Frunzăverde, Florian Coldea și Florin Lazăr Vlădică, sunt susținuți, de mai mulți băieți din partide, de tip USR pentru a denatura, controversa și chiar ”abuza” de orice mișcare naționalistă curată, de tip patriot, prin care aceștia ar avea mai multe șanse, la prezidențiale sau în alte instituții, cum e: ONG-uri românești, corporații, firme, afaceri românești, instituții ale statului, unde aceștia ar putea avea o putere mai mare… decât ei.
În acest sens, aceștia studiau, la sereleurile SRI din România, specializări precum: Practici sociopsihologice de denaturare a adevărului, minciuna, minciuna cu iz de adevăr, manipularea publică, și nu în ultimul rând, tehnica noastră preferată, pe care o studiem îndelung, agenda setting în România sau cum să ”programezi mintal” publicul pentru a-i da ceea ce vrea să vadă, pentru a obține probe, structuri și companii mediatice de tip ”ce postăm azi” pentru a avea ”rezultate mâine”, în acest sens menționând atât faptul că aceștia aveau cunoștință despre mișcarea Soroș în România, crimă organizată, cât și despre mișcarea anti-Călin Georgescu, împotriva acestuia, precum și mișcări precum ”Rusia a interferat în alegeri”, după cum spune și declarația din iulie 2023, a directorului SRI, la vremea respectivă, dl Chirțac:
La numai două zile după şedinţa Comisiei, prin declanşarea conflictului militar din Ucraina, s-au adeverit scenariile şi datele prezentate de conducerea SRI, ceea ce ne-a confirmat nu doar profesionalismul SRI, ci şi buna colaborare a Serviciului cu partenerii din UE, SUA şi NATO”, a completat Chirteţ.
Tot el a spus: De asemenea, am fost la cele mai importante unităţi centrale ale SRI. Comisia a constatat o abordare realistă şi pragmatică a problematicilor de securitate naţională la nivelul SRI şi o capacitate sporită de adaptare la provocările specifice pe care le gestionează fiecare unitate la nivel de regiune sau central.
Declarația poate fi consultată aici: https://www.news.ro/politic-intern/presedintele-comisiei-de-control-asupra-activitatii-sri-senatorul-cristian-chirtes-imi-exprim-speranta-ca-parcursul-democratic-al-sri-este-unul-ireversibil-1922403810002023071321251968
În 2020, Cucșa, ca și vicepreședinte al Comisia de Control SRI: Am decis să-l convoc marți la audieri, în Parlament, pe directorul SRI, domnul Eduard Hellvig. Știrea a apărut aici: https://financialintelligence.ro/cucsa-am-descis-sa-l-convoc-marti-la-audieri-in-parlament-pe-directorul-sri-domnul-eduard-hellvig/
Solicităm desecretizarea și publicarea acestei audieri în Comisia de Control a activității SRI din 2023, dar și din alți ani, pentru a se vedea dacă există o interferență străină de orice facto, la adresa SRI.
Solicităm totuși audierea premierului pe probleme de securitate dar și deznazificarea acestei instituții, prin audierea mai multor persoane care susțin că au făcut parte din Comisia de Control a activității SRI, sau chiar directorii lor. În speță, dl Eduard Hellvig, care susține că ”nu știe dacă și cum au fost ” interferențe în alegeri, dat fiind faptul că acesta a fost director al SRI în perioada în care acesta a fost obligat, prin funcție , să solicite o activitate de control.
Altfel spus, în 2017, Directorul Serviciul Roman de Informatii Eduard Hellvig si reprezentantii SRI vor trebui sa dea socoteala pentru actiunile Binomului Laura Kodruța Kovesi, Coldea. Comisia parlamentara de control a SRI a anuntat ca va cere conducerii Serviciului Roman de Informatii toate documentele pe care le detine cu privire la corespondentele sefei DNA Laura Codruta Kovesi cu fostul sef operativ al SRI Florian Coldea. Acest lucru a fost făcut de Marian Cucșa, prin funcția pe care o deține la vremea respectivă.
Vorbind de traficul de influență dar și afaceri cu big data, din cele care au fost menționate în raportul CSAT privind interferența străină (și rusă) în alegeri, în dosarul Big Data privind cea mai mare companie de fraudare a votului care există în România, condusă de Paul Ivanov, o persoană interesată de ”fraudarea voturilor” folosind măsuri normale de promovare și marketing, pe care le-a folosit, cum susține el, pentru a ”favoriza” alți candidați.
În acest sens, acesta ne spune, în 2016, despre această ”mașinărie” de sistem, dorită de mulți, cu care s-a întâlnit chiar și cu Victor Ponta, pentru a solicita ”mai multe interferențe în alegeri”, menționând în acest sens, citez:
Dupa cum puteti citi mai jos, Ivanov a relatat, in fata procuroarei de caz Alexandra Lancranjan, ca fusese initial
ofertat de catre directorul firmei AltFactor, Adrian Comanescu, sa lucreze pentru Dan Nica (unul dintre candidatii
PSD pentru Parlamentul European), spre a-i creste acestuia vizibilitatea si mai ales favorabilitatea. In acest scop, Ivanov s-ar fi intalnit inclusiv cu Victor Ponta, la indemnul lui Comanescu.
Mi-a cerut să-l susțin pe Dan Nica la campania de europarlamentare. I-am explicat ca trebuie sa ma
gandesc si acesta mi-a cerut sa am o intalnire si cu Victor Ponta. Precizez ca aveau
nevoie de platforma noastra pentru a manipula motorul de cautare. La circa o saptamana, am fost la
domnul Ponta. Ceea ce mi-au cerut la acel moment era sa manipulez si Facebookul…
Ceea ce mi-au cerut la acel moment era sa manipulez si Facebookul, acest lucru fiind creat dupa urmatorul tipar: cu ajutorul botilor, cream conturi de Facebook reale, in sensul ca aveau adresa de e-mail si IP public si numere de telefon generate virtual cu legatura la SMS pentru confirmarea contului, avand in vedere ca la
acel moment verificarea se putea efectua mai usor.
Despre cariera lui puteți citi aici: General-locotenent Florian Coldea a fost numit prim-adjunct al directorului SRI la data de 27 iulie 2005, potrivit site-ului SRI. În anul 2008 i-a fost acordat gradul de general de brigadă, în anul 2012 a fost înaintat în gradul de general-maior, iar în anul 2014 a fost înaintat în gradul de general-locotenent.
Anterior numirii în funcţia de prim-adjunct al directorului SRI, a deţinut diferite funcţii de conducere în cadrul Inspectoratului pentru Prevenirea şi Combaterea Terorismului din Serviciul Român de Informaţii.
Într-o eră în care fake news-ul se răspândește cu rapiditate, este crucial ca utilizatorii să dezvolte o gândire critică și să abordeze cu prudență informațiile vizuale, mai ales când acestea par să depășească limita credibilității. De asemenea, într-o situație în care oricine poate să ”arate” că este o persoană normală, sau care ”este cunoscută public” ca fiind importantă, poate, cu câteva fotografii să susțină o imagine falsă pe internet, cum este și cazul domnului MArian Cucșă, care de multe ori plătind persoane din presă, susținea că, datorită unor articole publicate de către prieteni de-ai lui, acesta ar fi vreo persoană importantă.
postare fb marian coldea
Însă… zilele acestea a circulat o fotografie în care se dorește încercarea de a se alfa cine este persoana din imagine, făcând referire la persoana lui Coldea și a unor apropiați ai acestuia, în speță, domnul Marian Cucșa, care apare filmat lângă o persoană, în imagine fiind vorba despre.
Acum trebuie să ne gândim ce legătură există într Domnul Florian Coldea și domnul Marian Cucșa de la Timișoara, care în 2018 a susținut alegerile locale a unor candidați mai slabi și mai proști decât el, pe care îi ”împingea” în diverse situații, îi punea să facă poze ”la persoane, persoane importante dar și instituții”, pentru a se arăta că acesta, fiind important, merită să candideze sau să fie susținut, arătând o imagine falsificată a unui partid bun, care și-a făcut un obicei din a promova oameni ”fără reper și moralitate”, de dragul unor voturi (dar și de dragul unor câteva postări de online) sau a unor imagini false, cum a fost și este acest domn Marian Cucșa, al cărui profil psihologic ne face să credem că acesta ar avea mai multe probleme cu el dar și cu alte persoane, nu deoarece el este problematic ci deoarece el este ”un spiriduș” al problemelor pe care le au alții, încercând prin diverse mijloace de disimulare, (disimulare precoce, disimulare pe orice speță, disimulare în orice împrejurare, disimulare când nu e bine, disimulare chiar și cu prietenii apropiați) să susțină că, el este important sau că… misiunea pe care acesta o are la noi, este una ”de importanță națională” și nu personală, la nivel de ”păreri”. sau la nivel de ”n-am partid” și mă duc unde mă vrea și pe mine de ”prost gust ”cineva. În acest sens, acesta și-a găsit un aliat fals în partidul lui George Simion, având în acest sens o prietenie mai veche cu acesta, însă și fiindu-i rușine, în perioada în care George Simion nu era atât de popular, să se afișeze cu acesta, scoțând despre acesta vorbe de prost gust prin care îl făcea ”țăran prost” sau”ce să facă și el”, ulterior, văzând că popularitatea i-a crescut, punându-se bine și cu el dar și cu alții, pentru a beneficia de… nu știm ce. Că nu poate fi vorba de capital de imagine, ținând cont că domnul Marian Cucșa nu apare foarte des, nu este o persoană care să își dorească să apară și nu este o persoană care să arate ca și cineva care își dorește să apară, el fiind văzut de multe ori doar în situații în care ”el dă bine cu un scop” și nu pentru că acesta să fie văzut ”bine”. Contează cu cine te împrietenești nu? Și cu cine te împrietenești nu trebuie neapărat să fii prieten, o poză e de multe ori mai importantă decât un lucru bun.
Aceleași tehnici perfide de spălare de persoane normale au fost infiltrate și în Partidul Republican, despre care vom vorbi aici. În acea perioadă, domnul Marian Cucșa a făcut influență asupra unor copii, tineri de partid, punându-i fie să se ”dezbrace” în fața camerelor de luat vederi, pentru a le inopina ceva, fie să spună lucruri în care aceștia nu credeau.
În speță, facem referire la infracțiunea de trafic de influență. Nu de asta a fost acuzat și Coldea cumva?
Ce este traficul de influență și ce legătură există între un comportament disimulat, al unei persoane care se dă ”zeu al persoanelor” cu problema acestuia de a nu fi văzut, auzit sau postat, conform a ceea ce este el și nu a ceea ce își dorește să apară.
Această fotografie, atât pozele trucate cât și situația de disimulare, când o persoană susține că este sau susține un lucru, în realitatee având păreri despre acel lucru care nu sunt văzute sau cunoscute publicului larg (cum este situația unei vizite în Statele Unite ale acestuia ) în care susține că nu a fost acolo, însă din poze reiese că aceasta a fost) , servește ca un exemplu perfect pentru a ilustra cum realitatea poate fi distorsionată de tehnologie, în acest caz, acesta distorsionând realitatea prin psihologie, ridicând întrebări importante despre adevăr și autenticitate în era digitală dar și în situația unor promovări importante ale unor oameni, care susțin că îl cunosc sau au fost , într-o zi, în mai multe situații cu el.
Nu e de mirare că în politică, oamenii care nu fac politică, fac traseism, în acest sens domnul Marian Cucșa este cunoscut pentru traseism și cu toate că aceasta este o problemă de imagine pentru cei mai mulți, pentru acesta este un lucru cu care se mândrește. Ce caută cineva care a lucrat la SRI sau lucrează (nu știm… nu știm nici la ce departament, ținând cont că are o imagine în care este văzut fie ca manager de spălătorie auto, conform CV-ului, fie antreprenor sau susținător al antreprenorilor, fie persoană ”cu biserica”, cum a fost la întâlnirea creștinilor ortodocși, fie persoana care susține păreri ale altora dar și care ”susține” păreri care trebuie să fie susținute și de către alții, în acest sens făcând referire la păreri mai mult decât ”simple aprecieri la adresa cuiva” ci sfere de influență care combat, prin criminalitatea faptelor, atât o minte pregătită cât și persoane care nu doresc să știe ce e cu acest Marian.
Șef de facto al SRI, aflat în proximitatea puternicilor zilei, în special cea a fostului președinte Traian Băsescu, suspectat că se amestecă în diverse dosare de corupție ale potentaților vremii, generalul Florian Coldea a stat mereu în atenția opiniei publice. Nu se poate spune același lucru de domnul Marian Cucșa, care stă în atenția opiniei publice doar dacă și când vrea el în acest sens menționând atât interese de imagine cât și interese de plasare a unor influențe în zona orașului Timișoara (cu proveniență de la București) pentru susținerea sau nesusținerea unor candidați, persoane publice și politice asupra cărora, acesta, cu toate că are o funcție, nu deține interes, altul decât cel de ”imagine.”
Conform art. 291 din Codul Penal, traficul de influență este (1) Pretinderea, primirea ori acceptarea promisiunii de bani sau alte foloase, direct sau indirect, pentru sine sau pentru altul, săvârşită de către o persoană care are influenţă sau lasă să se creadă că are influenţă asupra unui funcţionar public şi care promite că îl va determina pe acesta să îndeplinească, să nu îndeplinească, să urgenteze ori să întârzie îndeplinirea unui act ce intră în îndatoririle sale de serviciu sau să îndeplinească un act contrar acestor îndatoriri, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani.
Însă problema nu este că aceștia sau acesta ar primi bani, ci că aceștia fac aceste lucruri din convingere, așa cum este și cazul domnului Marian Cucșa, care fără să pretindă sume, (nu lucrăm la nivelul acesta, nu?, noi nu suntem ca alții, nu?) susțin sau încearcă, folosind metode psihosociale de manipulare, susținere, afirmare și arătare, că aceștia fie sunt ”cine susțin” fie aceștia susțin că ”nu sunt cum aceștia ar susține despre ei”, ci că, în acest sens, solicită atât intermedieri de ordin ”psihologic” prin care, folosind mijloace verbale și nonverbale de comunicare, transmitere și informare publică de cea mai joasă speță.
Este acest lucru trafic de influență sau e doar o metodă aparent banală de a susține, conduce și organiza, în orașul tău, comunități care nu se cunosc între ele și ale căror informații le folosești fie pentru a obține ceva, fie pentru a susține ”că știi pe cineva ”sau fie pentru a susține că ”ești o persoană puternică ”în România, în speță, în Timișoara, cu toate că nu te știe nimeni (doar cei cu care te pozezi, dar și ei… nu știu nimic despre tine că oricum nu au ce, deoarece în acest caz, profilul psihopatului, este cel al unei persoane care nu susține pe nimeni, cu toate astea te susține necontenit, când stai de vorbă cu el, dar numai în anumite condiții, fără să ți le spună, numai dacă ”faci ce susține el” și numai dacă ”faci ce susține el” sau ai păreri pe care nu te rușinezi să le afișezi pe feisbuc.
În acest sens, această acțiune ilicită de ”cerere a unei imagini publice pentru câteva zile sau minute, pentru a obține beneficii și foloase materiale, imorale, de reputație și ”capital fals de imagine” sunt considerate infracțiuni în mediul online, mai mult cu cât persoana este cunoscută cu ”boli psihice”.
Disimularea este acel comportament uman prin care se ascunde adevarata față a unui lucru, a unei situații, dându-i o aparență înșelătoare din diverse motive, poți disimula simptomele unei boli. Așadar, disimularea este o formă mai profundă de simulare, nu mai puțin răspândită însă. În disimularea patologică, bolnavul încearcă să își ascundă simptomele pentru a fi considerat „normal”, pentru a evita sa fie etichetat drept „nebun„, în vreme ce o persoana care disimulează scoate întreg arsenalul de simptome, uneori discordante pentru a convinge.
Putem discuta de indisolubilitatea unei situații de influență fizică asupra unei persoane, folosind în mod necesar, considerentul unui abuz atât în sfera de influență politică cât și în sfera de influență a persoanei numite Marian Cucșa, care, în situația unor probleme personale, prin care nu a putut obține aprecierea și respectul unor colegi ”pe termen lung”acesta a fost nevoit să mișune prin partide, să susțină și să facă ”proecte”, dintre care cele mai importante proiecte cu care acesta se laudă este cel în care ”acesta a încercat să obțină o zi liberă pentru părinți pentru a-și duce copiii la școală”, lucru care arată atât gradul de pregătire profesională în speță politică și socială al acestuia (acest lucru putea fi făcut de un ONG sau putea fi făcut fără să fie o lege în acest sens, ci o situație normală, de bun simț, cu care oricum ne confruntăm) , încercând să disimuleze atât o pregătire profesională (este agent SRI în timpul liber, când nu face proiecte pentru părinți și copii) dar și să minimalizeze în context politic, funcția pe care o deține, sau o deținea, la SRI. Este un proiect frumos, însă de la un agent SRI sau care a lucrat în Corpul de Control al SRI, ne așteptam la ceva mai mult. O lege pe SRI, eventual? Pentru a nu mai putea fi politizată?
Mai jos, câteva situații ale acestuia :
Cu Marian Cucșa nu te joci, nu faci nimic din ce nu îți spune el sau îți spune, folosind un limbaj manipulativ și multe lucruri pe care le numim ”distragerea atenției ”sau ” a nu vorbi pe șleau despre un subiect”. Acesta de multe ori susține că cunoaște pe cineva dar și că ” a lucrat sau a văzut” el mai bine, susținând că persoana despre care vorbim, fie nu e importantă deloc sau e foarte importantă. Dacă o persoană e importantă la Marian Cucșa, nu vorbești despre ea, nimeni nu e mai importantă în discuție ca Marian Cucșa, sau persoana cu care susține că a lucrat. Dacă îl întrebi ceva, acesta îți răspunde de multe ori după câteva minute. Latența în gândire și dialectul de persoană care nu știe ce caută acolo, când nu vorbește despre cineva (Despre cine vrea el, nu tu, să fie clar, nu?) sunt lucruri pe care le vezi din primele zile la Marian Cucșa, dacă ai fost văzut tu de cineva. Cât despre contactul vizual cu subiectul, domnul Marian Cucșa nu poate. Nu face. A fost antrenat pentru așa ceva? nu știm, încercăm să soluționăm… Râsetele multe, zâmbetele trucate și societatea care îl dorește ”slab, prost, și bine informat” pe domnul Marian Cucșa fac din acest domn, un domn elegant, îmbrăcat de la magazine importante care nu doar că arată ca un ”oricare altul” însă și este.
Distragerea atenției este și la agenda setting, o metodă de combatere a ”normalității” și a ”firescului” prin care, niște băieți de la SRI, a se vedea divizia de ”date ” și de ”obținere pe cale ilegală a lor”, în care este implicat Coldea, Kovesi, Bogdan Ivan dar și firma lui Cryptodata, o companie apărută din neant, este una dintre cele mai controversate firme IT din România. Și-a făcut baza pe locul unei fostei spălătorii pe care a eliminat-o ca mai apoi să ajungă la contracte cu statul.
În sens larg, comportamentul reprezintă maniera specifică prin care subiectul uman este determinat să răspundă printr-un ansamblu de reacții la solicitările de ordin fizic sau social care vin din ambianță, căutând ca prin aceasta să se adapteze la situațiile nou intervenite. În cazul traficului de influență, vorbim de o acțiune pe termen lung a unor băieți, școliți, dacă se poate, în casele de toleranță ale Serviciilor secrete (nesecrete, ne scuzați) de informație, care susțin, susțin pe alții și se susțin între ei, fără ca acest lucru să fie făcut în mod public, de multe ori în acest sens având băieți cum este domnul Marian Cucșa, care folosind fix tehnicile pe care le invocă la alții, sugerează că, în România fie acesta este sub un stat penal, fie acesta este un stat penal, folosind atât situații manipulative cum sunt arestări fictive și situații în care acesta este nevoit să mintă, nu pentru a nu fi prins ci pentru a face o treabă de tip ”stat paralel” în România. Acesta, folosind limbaje manipulative, minciună, manipulare, lipsa notorietății sale ca principiu fundamental al adevărului, integritate fără nicio problemă și alte situații prin care acesta să publice, părerile lui și nu cele folosite de mainstream media pentru a susține și analiza candidați, în scopul obținerii de informații sau în alte scopuri (obținerea de bunuri și informații) cum sunt părerile unor oameni și părerile acestora în alte scopuri decât cele pentru care au fost folosite.
Acestea și multe altele, despre care vom scrie aici (nu ne place Marian Cucșa, vă dați seama că ne-ar trebui ceva să-l analizăm la comandă) fac din acest domn Marian Cucșa, un antrenat al serviciilor, un băiat care folosește atât minciunea cât și manipularea, autoritatea și ”prietenia ” de femeie normală, care folosind mijloace de ”amețire” a interlocutorilor în masă, susține, arată, convinge și solicită, oferind atât ”păreri ” despre oameni cât și infiltrează în opiniile acestora, păreri personale și păreri care confirmă o societate globală, o situație, o problemă a acestuia cu ”normalitatea”, lucruri pe care le susținem ca fiind ”nenormale” pentru România.
Din alte surse, confirmăm și faptul că acesta, dar și alte persoane cum sunt: Marian Coldea, Sorin Frunzăverde și alții, sunt implicați atât în scandalul CSAT cât și în situația unor probleme de ”agenda setting” în România, care folosind presa și alte substanțe de adormit persoane, solicită, obțin, copiază, fură și denaturează date, în acest sens mai mulți ”fini” ai acestora având firme de IT și date în acest sens, cum este atât cea cu Cryptocurency cât și alte firme despre care am scris aici.
Nu e de mirare că având o situație în care cineva din România, are o campanie fără să folosească ”aparaturile ”ieftine ale acestor ”handicapați” ai serviciilor, spunem handicapați deoarece trebuie să fii o persoană cu multe dizabilități și handicapuri să mai lucrezi în servicii în această zi, când toți susțin și doresc să susțină orice mai puțin normalitatea în România, și că acest domn, având o campanie, fără ajutorul serviciilor secrete (cum ne-am obișnuit) sau chiar a agențiilor de servicii soroșiste, cum tot ne-am obișnuit, acesta susține că trebuie ”linșat mediatic” și folosit pe post de ”dovadă” în acest sens, că alegerile au fost fraudate de un ”actor statal”:
Singurul actor statal de care trebuie să ne temem este cel al acestor departamente de băieți fofilați în partide, ai SRI care nu sunt nici cu SOROȘ, nici cu România. Și atunci, cu ce sunt?
Punem vina pe persoane cu dizabilități. Ei… nu știu ce fac. Și cărui scop servesc. În fond, una din întrebările fundamentale când te înscrii în servicii este dacă ești prost, și dacă ești suficient de prost încât să urmezi ordine, să te antrenezi fără să te întrebi,,, bine bine dar eu voia cui o fac, văzând că lângă tine, cum e și lângă doamna asta Marian Cucșa, stau generali, psihopați…
Considerăm acest domn dar și alți domni implicați în servicii sau ”afaceri și comerț” cu droguri de mare risc, cum sunt ”substanțele de doi bani ”provenite de la persoane care consumă ”abuz” și fac abuz de substanțe, păreri, opinii, persoane, reputație, să susțină fie că nu doresc să mai susțină niciun candidat fie să nu mai aibe nicio apartenență politică, așa cum susține, nivelul de angajare de la SRI.
Însă noua modă la SRI nu este că nu trebuie să ai nicio apartenență politică, ci cât mai multe, așa cum are și acest colduș al serviciilor domnul Marian Coldea, sau Marian Coldea, sau Marian Cucșa, nu știm nici noi, însă acesta este ușor de susținut ca fiind o persoană ”anormală” din mai multe situații, cum arătăm în acest fapt.
……………………………………………………………….
Traficul de influenta face parte din grupul infractiunilor de coruptie, alaturi de luarea de mita, darea de mita si cumpararea de influenta. În acest sens, se impune să vorbim despre importanța autosesizării cu privire la fapte de influență, prin care o persoană, comite infracțiunea de ”manipulare ” asupra mentalității, psihicului și stării de spirit ale altcuiva, susținând prin mijloace imposibil de dovedit, cum sunt cele verbale și nonverbale, ale căror importanță este cea mai importantă în situația unui dosar penal dar și al altor situații, cu privre la situația în care o persoană este atât în faza de ”disimulare ”privind imaginea publică a persoanei care comite infracțiunea cât și cu privire la metoda folosită de către aceștia, acesta, pentru a-și ”trafica” influența, în speță vorbind de opinii indisolubile, adminisibile sau pozițonate ca fiind ”opinii normale” pe care fătpuitorul, persoana care comite infacțiunea, le susține ca fiind ”normale”, plasându-le atât în mintea susținătorilor, cât și făcând ”presiuni ” de ordin moral, folosind forme de ”vrăjitorie” politică, în speță manipulare, râsete, situații de ”emoționalitate importantă și colectivă”, situații de ”independență a făptuitorului față de persoana care a comist infracțiunea”, pe care acesta le folosește ”după bunul plac”, în sfera de influneță, înercând să compromită atât propriile păreri, opinii și situații cât și să susțină că persoana, comițând infracțiunea de ”normalitate” (părerea ta cu cât este mai bună cu atât este mai neimportantă, clasată ca fiind o părere ”neconformă ”sau ”aberantă, a se vedea situațiia de ”descurajare a victimei de a nu-și susține părerile și de a adera la părerile infracționalității făptuitorului), cu toate că nu știm dacă și când se comite infracțiunea până la momentul acestia, când persoana recurge la gesturi, păreri și opinii, care sunt din ”familiaritatea ”făptuitorului și nu a lui, observând în acest sens, numai în ani de analiză, rezultatul acestor infracțiuni, cu atât mai mult cu cât nefiind vorba de bani primiți pentru a comite anume fapte, ci de ”aprecieri, simpatii și respecte necuvenite” oamenilor, menționând că și aceste lucruri sunt numite foloase, cu atât mai mult cu cât aceste lucruri nu se pot dovedi. În speță, facem referire la situația în care cineva, face un lucru din convingere, o convingere bolnavă de cele mai multe ori, cu toate că nu știm motivele și scopul pentru care le face, acest lucru văzându-se în timp, în conform acțiunile lui, așa cum s-a putut vedea și în cazul lui Coldea, a cărui infracțiune de sferă de influență (sau trafic, păreri, părerisme și alte păreri) a avut ca situație oferirea de bani și alte foloase, sume fabuloase, pentru ”o vorbă bună” sau ”o vorbă bună la primărie”, la vreo instituție și chiar prin aceste acțiuni de manipulare, nu prin acțiunea lor directă ci prin manipularea primejdilor și analizei propriei persoane, persoana care comite, infracțiunea, să comită și alte situații, care nu sunt în directă corelație cu făptuitorul (persoana care comite infracțiunea de trafic de influență)
Pentru noi, acești oameni sunt doar niște postaci, a căror influență pe rețelele de socializare este considerată ”amenințată” și într-un fel ar putea fi, de tehnici psihosoiale de influențare a opiniei publice, nu prin asigurarea mediei și opiniei publice cu privire la o faptă, dată public spre situație, lectură sau orice altceva, ci cu privire la o singură faptă, spusă în mai multe feluri, altor persoane, care se cunosc între ele și care având date și fapte relativ importante despre aceeași situație, comit infracțiunea de ”trafic de influență”, dar și infracțiunea de ”imoralitate” și chiar abuz împotriva propriei persoane. Cine te-a pus să crezi ce ți-a spus un prost?
Enumerarea unor situații de probleme pe care aceștia oameni le au cu ei sau cu alte persoane, nu-și propune să epuizeze textele de lege în materie de provocare, ci să contureze anumite linii orientative în psihologia socială, prin care, persoane ”instruite” în acest sens, cum este domnul Coldea, care a terminat (sau încă studiază nu știm) la Facultatea de Informații unde psihosociologia persoanei nu e doar ”o vorbă în teren ”ci constituie obiectul și strategia unor discuții în care acesta, având ca scop situația, (cum să creezi o situație, nu prin administrativ ci prin soluționarea unor probleme la nivel personal, prin amăgirea persoanei, amăgirea, disimularea, povestea pe care o spui dar și alte tehnici de mentale, prin care aceștia să susțină că ”știu ei mai bine”, încercând prin aceste metode să interfereze cu mintea cuiva) recurgând la gesturi de abuz, abuz în servici, comiteri de infracțiuni de ordin moral, infracțional, penal, legislativ, imoral, medicinal și alte infracțiuni.
În ultimul rând al primelor rânduri, ne asumăm orice subiectivă inerentă profesiei, însă, totodată, încercăm să nu apelăm la o analiză pertinentă, unde interesul particular nu este plasat într-o poziție privilegiată față de interesul public. În acest sens, menționăm atât importanța studiului aprofundat al acestui profil psihologic important pentru țară, domnul Marian Cucșa cât și studiul aprofundat al psihopatului . în speță, domnul Marian Coldea, al cărui profil psihologi l-am făcut aici.
În acest sens, menționăm că, din datele și faptele aferente acestui dosar, cât și prin expunerile media și situațiile în care aceste persoane, domnul Coldea și domnul Marian Cucșa (nu știm dacă putem să îi spunem domn, ținând cont de situație) sunt doar ”trucaje ” ale unui sistem mafiot (care nu știm dacă este un sistem care poartă costum sau alte ”îmbrăcăminți” de ordin moral prin care să determine acțiuni ilicite împotriva persoanei dar și acțiuni ilicite împotriva statului român) sau sunt doar niște ”fotografii” pe care media ni le susține, încercând prin aceasta să ne spună că există un stat paralel, dar nu chiar paralel, și că acest stat nu e la nivel de ”ofițeri sub acoperire ai SRI, cu care ne-am obișnuit și pe care îi știm care sunt, deoarece se îmbracă mai bine” ci la nivel de ”mafioți handicapați” ai căror interese și situații personale au de-a face cu sfera domeniului public, al celor în care o mână de psihopați, încearcă să susțină că ”știu ei mai bine” dar nici prea psihopați că nu dă bine, cum este domnul Marian Coldea.
) există o suspiciune rezonabilă cu privire la pregătirea sau săvârşirea unei infracţiuni contra securităţii naţionale prevăzute de Codul penal şi de alte legi speciale, precum şi în cazul infracţiunilor de trafic de droguri, infracţiunilor la regimul privind substanţele dopante, de efectuare de operaţiuni ilegale cu precursori sau cu alte produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, infracţiunilor privind nerespectarea regimului armelor, muniţiilor, materialelor nucleare, al materiilor explozive şi al precursorilor de explozivi restricţionaţi, trafic şi exploatarea persoanelor vulnerabile, acte de terorism sau asimilate acestora, de finanţare a terorismului, spălare a banilor, falsificare de monede, timbre sau de alte valori, falsificare de instrumente de plată electronică, în cazul infracţiunilor care se săvârşesc prin sisteme informatice sau mijloace de comunicare electronică, şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, evaziune fiscală, în cazul infracţiunilor de corupţie, al infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, al infracţiunilor împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene ori în cazul altor infracţiuni pentru care legea prevede pedeapsa închisorii de 7 ani sau mai mare ori există o suspiciune rezonabilă că o persoană este implicată în activităţi infracţionale ce au legătură cu infracţiunile enumerate mai sus.
Un alt aspect impotant al situației este că: Ovidiu Toma și Bogdan Mărunțiș ar fi folosit inteligența artificială pentru a falsifica un articol cu privire la utilizarea produselor acestei companii (Cryptodata, companie deținută de finul lui Coldea) în războiul din Ucraina. De asemenea, cei doi ar fi modificat un articol al agenției de presă Reuters, după ce au furat identitatea a doi jurnaliști. În acest sens, aceștia au susținut că doresc să susțină ”mai multe informații pentru România”, colaborând în mod direct atât cu companii de date (cryptodata,metadata,bigdata) cât și cu alte companii ”țepușare” cum sunt firmele mici românești de la noi care susțin analiza informației prin modificarea unor comportamente în mediile sociale dar și care susțin ”interferențe” în alegeri prin promovarea unor valori, altele decât cele normale, în acest sens menționând atât documente de tip CSAT cât și alte documente pe care aceștia le postează.
Este acest lucru important în analiza unor situații de ”disimulare”, trucaj dar și falsificare a opiniei publice cu privire la situații, date și persoane? noi spunem că da.
Noi spunem că , nicio faptă nu rămâne doar nepedepsită ci și această faptă dar și alte fapte, sunt în strictă concordanță cu ceea e numim ”falsificări de orice fel”, atât a informațiilor cât și a situațiilor, în acest sens menționând atât infracțiunea de trafic de influență, unde falsificatul este un lucru normal, cât și infracțiunea de luare de mită, acțiune săvârșită în timpul acțiunii de influență dar și după manipularea mentală pe care o suferă oamenii, în ani.
Unul dintre articolele noastre, mai bune decât ăsta, îl puteți găsi aici: https://trasaturidinfront.ro/cum-a-castigat-claus-iohannis-alegere-documente-csat-de-la-mama-lor-i/
În speță, există o situație, și chiar mai multe, de susțineri ale unor companii românești pentru falsificarea datelor, în acest sens menționând că persoana cunoscută în media pentru falsificarea datelor (de la simple fotografii, la postări politice scrise cu inteligență artificială dar și persoane care susțin că este nevoie de o analiză la date la care să aibe acces ”doar cei mai buni” și nu cei care merită sau pot să facă acest lucru, arătând-și situația nu prin infracțiuni ci prin promovarea unor valori normale) , aceștia fiind cuoscuți în mediile online de socializare pentru postări fabricate, persoane care nu sunt dar sunt, persoane cunoscute pentru trafic de date și influență locală dar și prin ”parazitarea” și susținerea unor mentalități de tip bolșevist în țara noastră, prin care folosind manipularea ca cea mai joasă speță de ”postare psihică”, aceștia manipulează, susțin și interferează, atât în alegerile din România cât și în alegerile… din altă țară.
Menționăm că luăm la cunoptință despre afirmațiile domnului Anton Rog, șeful serviciului Cyberint de la SRI, care susține următoarele, despre cel mai ”nou” aparat folosit de inteligența artificială, pentru depistarea și promovarea dosarelor penale dar și al altor dosare, acte și persoane, de aceștia. În acest sens, menționăm atât șefa SRI doamna Laura Kodruța Kovesi, implicată în scandalul privind aparatele care depistează infractori, prin trimiterea acestor date direct către SRI în România cât și alte persoane, cum este agentul Bogdan Ivan, implicat și chiar persoana care a făcut acestă mașinărie de date, să ”funcționeze” în România, fără ca statul, sau instituțiile abilitate, să știe ceva.
În acest sens, menționăm că atât fraudarea alegerilor cât și alte ”fraude” electorale sunt direct disipate de către acest aparat, care folosind inteligența artificială, atât depistează cât și ”produce” știri online și alte materiale de dezinformare, publice, pe care acestea le propagă în mediul online.
Ce face centrul in aceasta situatie? Daca acea campanie e una de dezinformare, un atac hibrid la ordinea constitutionala, adica influenteaza alegerile, influentarea insemnind ca vointa electoratului, care e parte din constitutie, este schimbata, adica votul nu mai e conform vointei fiecaruia si exista influente care conduc catre alte procente si se schimba ordinea constitutionala, atunci noi ne folosim toate mijloacele si forta de care dispune serviciul de informatii pentru a elimina acea amenintare. Asta inseamna ca contracaram campania online, inseamna ca daca discutam de o agentie de informatii sau de siteuri, le punem jos, cu ajutorul ANCOM, cu ajutorul directoratului national de cibernetica, in multe situatii nici nu se stie ca noi suntem in spate si facem toata treaba. Mergem catre institutiile care au atributii de a le inchide, le dam toate informatiile, iar ele iau acele masuri. Daca ajungem si la persoane despre care stim sigur ca fac treburile alea, la fel, luam in mai putin de o ora un mandat pe securitate semnat electronic de director, de procuror, de procurorul general, de un judecator de la ICCJ. Nu se mai face nimic pe hartie, totul e electronic”.
Ca să confirmăm primim informația că la câteva ore de la publicarea acestui articol, persoana numită Marian Cucșa, postează pe rețele o fotografie a acestuia în care îl susține pe Victor Ponta, dezmințind sau mințind afirmațiile conform cărora, acesta este implicat atât în trucarea și soluționarea abuzivă a unor situații din România, prin trafic de influență, manipulare și control al informațiilor la cel mai nivel, până la abuzarea, solicitarea în moduri neconforme de păreri, sugestii sau predictibilități de ordin strategic prin care acesta, soluționat în mod abuziv de către colegi în partide, susține că nu știe sau știe, ce a făcut o altă persoană, dar niciodată ce a făcut el.
Fotografia lui și Victor Ponta
Revenind, la dosarul penal al ui Victor Coldea și implicațiile lui asupra situației de ”promovare ” ale resurslor naționale, altele decât cele care fac obiectul unor ”normalități de tip” sunt liber și așa vreau să fiu, acesta este cunoscut pentru implicații în medii profesionale cum sunt ”big data” și alte analize de date, înfăptuite de către companii românești cu bătaie lungă la noi în țară dar și companii ”apărute peste noapte” de tip acestea ale lui Domnul Coldea (și al familiilei lui), prin care acesta încearcă să obțină, manipuleze și să susțină date din România, cu referie atât la documente de importanță națională ( a se vedea documente de tip CSAT cât și cu privire la falsificarea acestora, metode de falsificare a acestora folosind spețe precum ”inteligența artificială în alegeri și” alte documente despre care ne- a spus chiar CSAT”.
Reluăm din articolul publicat de noi, recent, despre documentele CSAT și ce legătură au acestea atât cu dosarul lui Coldea cât și cu alte persoane care au lucrat sau nu în cadrul SRI, cum este și acest ”Victor Ponta de România, domnul Marian Cușca:
Vreți să aflați ce au în comun Traian Băsescu, Victor Ponta, Laura Codruta Kovesi și alegerile din 2014 în care a fost ales președinte Klauss Werner Iohannis? spun eu: Altfactor, sau un altfel de Cambridge Analytica, mai Carpato-Danubiano-Pontic, așa… Citiți cu răbdare declarația de mai jos a domnlui Paul Ivanov, aflată în Dosarul 1259/1/2019 (Alias 476/P/2014 -Dosarul Posta), speta aflata pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie si despre care am amintit pe scurt in emisiunea Descoperiti de la Antena 3 in discutia pe care am avut-o cu Andreea Sava”.
Dacă mă întrebați ce sunt cu situațiile astea și de ce nu spune nimeni despre aceste lucruri este pentru că în sfera de influență socială, aceste persoane sunt cunoscute ca fiind persoane ”normale”, cu funcție, a căror statut intimidează , pe cei mai mulți dintre oameni, în acest sens menționând că atât un portret psihologic aprofundat ar fi fost greu cu putință cât și un studiu aprofundat al problemelor emoționale de care suferă aceste persoane și care îi fac sau îi pun să comită asemenea infracțiuni (atât prin gravitatea acestora cât și prin situațiile pe care le pun, prin poziționarea acestora ca persoane și ca pe niște infractori, prin care aceștia susțin că sunt ”normali” și nu ”infractori”) lucru care îngreunează de multe ori atât situația cât și situația de față.
Menționăm că din motive personale, ne rezumăm la publicarea unor situații care ne duc cu gândul la o situație de predicitibilitate a unui comportament disimulat, atât prin prisma faptului că am cunoscut îndeaproape atât persoana lui Domnul Marian Cucșa cât și persoana lui Domnul Marian Coldea, în acest sens menționând că există o situație de ”aprofundare” la nivel național pe care o solicităm autorităților, menționând că în acest sens, susținem ”ajutor specializat” atât în sfera personalităților publice cât și în sfera situațiilor de viață și personale în care aceste persoane au fost puse, cu sau fără acordul lor, de către aceste persoane.
Comportamentul în totalitatea sa reprezintă determinări cognitive și observabile, aparente (limbajul, mișcarea corpului, oculare) sau fiziologice, inaparente
Între timp, adăugăm la acest articol și următoarea informație, conform căreia președintele interimar al României, Ilie Bolojan, a semnat marți, 18 martie 2025, următoarele decrete: Decret pentru eliberarea din funcția de consilier de stat a domnului Constantin Ionescu, la cerere; Decret pentru numirea în funcția de consilier de stat a domnului Florin-Lazăr Vlădică, care va activa în cadrul Departamentului Securității Naționale și va îndeplini funcția de Director al Oficiului Informații Integrate“, anunță administrația prezidențială.
Mai mult, la câteva zile de la publicarea acestui articol (ce să facem, suntem mai lenți), acesta a postat o poză cu Victor Ponta în care ne spune că dacă va ieși președinte, ne va spune cine a desecretizat alegerile CSAT și cine a făcut ”interferența ”în alegeri, în acest sens bazându-ne pe dispozițiile cazului penal Bogdan Ivanov, (luju.ro) care ne spune în dosarul penal nr… că există o legătură între Victor Ponta, SRI și CSAT care nu e Coldea, dar e Coldea…
De asemenea, ne îngrijorează numirea în Ministerul interimatului a generalului Florian de război, care la fel ca și coldea s-a săturat să facă combat cu minuscula campanie prezidențiabilă ale elegantului moi.
Judecați!