Mulțam de flori, dar sunt o frustrată și vreau drepturi, nu mărțișoare.

#Multumesc pentru flori,
dar vreau un elicopter și respect la pungă.
Mulțumesc pentru flori,
dar preferam 10 orgasme și intrare gratuită la restaurantul ăla chic. Frigiditatea e o ofensă adusă mie.

Mulțumesc pentru flori,
dar vreau echitate și respect bine ambalate, atât de bine încât nimeni să nu-și mai dea seama cât de inferioară mă simt.
Mulțumesc pentru flori, dar vreau echitate și respect pentru că, atunci când eram mică, părinții nu m-au educat în duhul familiei sănătoase, așa că abandonată fiind, n-am știut ce e aia afecțiune, drept urmare sunt revoltată că nu pot știu s-o primesc când o văd.
Mulțumesc pentru flori,
dar vreau să mă placeți toți, pentru că sunt și frustrată că natura nu mi-a dat un chip frumos, și habar nu am să îmi coafez singură părul, de altfel, nu agreez mojiciile astea tipic femeiești. Mulțumesc pentru flori, dar vreau să mă vedeți ca pe egalul vostru, bărbați, pentru că sunt prea complexată să fiu femeie.
Mulțumesc pentru flori,
dar vreau să fiu deasupra bărbaților, și nu doar când f*t, ci și când vine vorba de responsabilități importante: să conduc, să guvernez, să rîgîi porcos, să ies cu băieții la bere, să joc fotbal, să fac pipi din picioare, și în cele din urmă, să cumpăr cadouri bărbaților din viața mea. Ba chiar și femeilor. Treaba asta cu genul e overrated. Ba chiar sunt dispusă să muncesc ca un catâr pentru a acoperi toate costurile.
Mulțumesc pentru flori, pentru mărțișor,
Dar vreau brățări electronice pentru agresori. Nu există doar victimă și călău, dominant și pasiv, există victime femei și călăi sunt doar bărbații. Totuși cred că ar trebui să eradicăm și genurile… hopa, ia stai așa, că mă contrazic !?
Mulțam de flori, dar îmi crește mustața de la atâta hate, testosteornul răzvrătirii atinge cote, așa că tot ce pot să fac pentru voi, surorile mele cu aceleași probleme este să ne luăm partea socială care ni se cuvine și să stopăm batjocura ce vine de la misogini. De ce femeile dacă au mustață sunt motiv de râs, pe când un bărbat, cu cât are barba mai mare, cu atât e mai la modă? Și vă rog, guverne, să-mi explicați, de ce dacă eu mă f*8 cu zece bărbați, sunt o curvă, pe când un bărbat dacă și-o trage cu 10 femei, e un macho? ***
Misoginismul trebuie să dispară, trăiască misoginismul nostru. Detestăm femeile care tac, în fond ele nu știu să lupte, și bietele, își trăiesc umila condiție de femei casnice, care nu se pot bucura de jugul unei vieți glorioase precum a noastră: job, casă, relații multiple, desfrîu, făcând de rușine rasa femeiască.  Ne vom discrimina între noi până când vom ajunge să fim asemeni bărbaților,poate chiar peste ei, și bărbații, ei să poarte benevol fuste, să vadă cât de umilitor e!!
 
-Cavalerismul e mort, și eu, feminista, l-am ucis cu fiecare mișcare.-
Semnez: io, o feministă.
….

***Dalai Lama , după timp, răspunde:

Dacă o cheie deschide mai multe lacăte, ea este o cheie specială, ceva ce ai vrea să păstrezi. În schimb, un lacăt care este deschis de mai multe chei diferite, este un lacăt slab, ceva foarte prost de avut.

Social share & recomandare

About the author

o țărancă, vorba aia...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat