RĂSPUNSUL SECRETARULUI DE STAT PE PROBLEME DE SOCIALIZARE A ROMÂNIEI

Dragă domnule Appartheid, sau James Appaartheid, sau James Apparthushusrdi, sau domnule Appartheid,

 

Vă rugăm să nu ne mai bateți la cap cu probleme dumneavoastră personale în ce privește rețelele de socializare, acestea au fost menționate ca fiind rețele democratice, perfect în acord cu voința poporului dar și a mai multor colegi ai dumneavoastră.
În ce priveșe modul lor de folosință, ați spus bine, exact așa se întâmplă, cum ați susținu în mod public în mai multe declarații dar în niciuna într-o presă de specialitate, sau într-o presă care să respecte libertățile omului și să nu fie o presă ”plătită politic” cum este publicația dumneavoastră. (facem referire la articolul publicat în revista Euobserver, presă neindependentă și susținută din fondurile publice ale partidului dumneavoastră. Da, NATO este un partid și știm și noi bine asta.

Ați făcut declarații cu privire la modul de funcționare al rețelelor sociale, văzându-vă o grămadă de lume, văzând cum aveți lacune importante în ce privește atât modul de funcționare al societății democratice cât și modul de funcțioare al propriului calculator. Dumneavoastră aveți cont de feisbuc? Ați împărtășit vreodată informații cu prietenii sau cu familia? Ați primit reclame vreodată de la prieteni sau alte persoane pe care le aveți în listă? Aveți în listă? Sunteți dumneavoastră pe o listă?

Hai să vedem.

Încă de la cele mai importante apariții ale presei dar și a revistelor de socializare, acestea au arătat modul în care e normal și vrem să funcționeze societatea, fie europeană fie românească. Oamenii schimbă  opinii, idei, gânduri, în mod liber și consimțit, fără ca acest lucru să afecteze în vreun fel alegerile, sau alegerile când vine vorba de orice lucru, sau dimpotrivă, pentru a le afecta în vreun fel, bun sau rău, alegerile. Este alegerea fiecăruia. Dumneavoastră când primiți o reclamă, aveți posibilitatea de alegere, dacă doriți sau nu să cumpărați produsul, să votați candidatul, sau să susțineți un lucru sau altul, să dați click sau să faceți orice altceva. Sunt oamenii mai proști și mai neisprăviți decât dumneavoastră?

Rețelele de socializare permit oamenilor să socializeze și să își facă noi prieteni online, susțin mai mulți oameni.

Cu cat petrecem mai mult timp pe aceasta retea de socializare, cu atat ne simtim mai bine in raport cu propria persoana,  susțin specialiștii, de mai multe ori, în diverse publicații

Retelele de socializare au si ele partea lor buna , confirmă un studiu făcut de cercetătorii americani.

Aproape cinci miliarde de oameni (4,88 miliarde) sunt activi pe rețelele sociale, adică 60,6% din populația lumii, potrivit publicării … sunt date statistice,   https://www.profit.ro/profitul-tau/gadget-internet/a-fost-depasit-pragul-de-cinci-miliarde-de-utilizatori-de-retele-sociale-facebook-lider-21478695

Toate aceste date, statistici, studii și opinii pertinente ale oamenilor, mai specialiști decât dumneavoastră, având funcții mai slabe decât dumneavoastră, susțin că există la nivel public, o democrație, o  normalitate a poporului, a oamenilor, a societăților de orice fel în a comunica, a susține și a spune unii altora despre,probleme ,păreri, candidați dar și alte lucruri pe care nu le știți dumneavoastră. Nu ați avea dreptul să le știți. Știți cum e, cu viața privată… o știm și noi. Poate date precum ”life hacking” susținute de către companii ale dumneavoastră, și la a căror situație de date ați contribuit, fie în mod duplicitar fie în alt mod, susținând, uneori, că avem nevoie de libertatea informației, și alteori, că nu avem nevoie de această libertate, prin declarații rușinoase, aberante, și halucinogene pe care le faceți acum.

Susțineți că intervenția rusească este responsabilă de aceste date, de comunicarea dintre oameni, de părerile lor, de alegerile lor. Poate Rusia să intervină în alegerile persoanel ale oamenilor? Este Rusia un stat sau o fantomă la care vă referiți?  Despre ce spuneți când spuneți că Rusia e problema dumneavoastră? A dumneavoastră, a toți sau a mai mulți? Sunteți mulți?

care ne spun că la nivel de public, există și există un risc de democrație iminent, pe care dvs. nu l-ați văzut, sau poate l-ați văzut

 

Numărul de utilizatori a crescut cu 5,6% într-un an, în timp ce populaţia lumii a crescut cu 0,9%, potrivit raportului, publicat de agenţia We are social. (studiu publicat aici)     https://www.profit.ro/profitul-tau/gadget-internet/a-fost-depasit-pragul-de-cinci-miliarde-de-utilizatori-de-retele-sociale-facebook-lider-21478695

Cum reușiți să faceți față acestor ”scurgeri de date și informații ” pe care iată, le avem, oriunde, la orice zi, și la orice oră, prin simpla folosire a rețelelor de socializare, dar și prin folosirea mijloacelor moderne de comunicare? Nu asta ați vrut voi? Credeți că puteți opri internetul? Asta ați dori voi?

De asemenea, ce ne puteți spune despre cele câteva milioane de oameni care schimbă zilnic păreri și votează cu un candidat sau altul, că vă place sau nu? Avem nevoie de un candidat pe placul dvs? Cine sunteți voi? Sunteți mulți?

Iată ce spune definiția democrației, la noi în țară. Suntem un popor prost, bleg, handicapat, retrograd și cum ne-ați mai făcut. Țărani de la mama lor. Noi și Europa. Și o parte din ruși.

Democrația este puterea poporului.
Copiii noștri învață această definiție în clasa I-a primară, când văzând că au nevoie de copii normali, sănătoși și care să crească cu moravuri bune nu cu năravuri cum aveți voi, sunt susținuți și încurajați să susțină aceste lucruri.

O definiție mai complexă o spun și alții:

Democrația este un regim politic în care puterea politică este exercitată de către cetățeni, fie direct, fie prin intermediul reprezentanților aleși. De asemenea, puterea politică precum și toate situațiile în care aceasta este exercitată, fie direct fie prin intermediul reprezentanților aleși, se face și prin intermediul rețelelor sociale. Prin definiție, și prin intervenția dvs. ai conaționalilor dvs, rețeaua socială este o democrație, în sensul în care aceasta permite, alege și dorește să susțină puterea opiniei poporului, prin acest lucru însemnând oamenii care se află acolo, care gândesc liber, consimt liber și, în cazuri în care nu există reclame de-ale produselor (ieftine și de import) ale dumneavoastră, dau click liber consimțit, în măsura în care acest lucru nu servește sau nu este realizat folosind o manipulare.

Folosiți dvs. manipularea când ne spuneți că ”există un agent rus care intervine în alegerile statelor”? L-ați văzut?

La ce spital sunteți abonat? Vă rugăm, un cosult!

Unul dintre cele mai bune lucruri ale socializării în rețea este că vă poate oferi o nouă perspectivă asupra carierei. Când vă creați rețeaua    https://eures.europa.eu/top-6-tips-effective-online-networking-2021-10-29_ro

Dintre toate, cele mai normale declarații sunt cele ale companiei Meta, care spune așa.

Meta construiește tehnologii și servicii care le permit utilizatorilor să intre în legătură unii cu alții, să construiască comunități și să dezvolte afaceri.      Aici puteați să vă uitați și dvs. că nu e greu.  https://www.facebook.com/legal/terms

Produsele noastre vă permit să vă conectați cu prietenii și comunitățile dvs. și să primiți conținut și reclame personalizate (dacă vă afișăm reclame în cadrul Produselor Meta) pe care le considerăm relevante pentru dvs. și interesele dvs.

În schimb, afacerile, organizațiile, precum și alte persoane ne plătesc pentru ca noi să vă afișăm reclame pentru produsele și serviciile acestora. Vă afișăm reclame pe care le considerăm relevante pentru dvs. și folosim informațiile dvs. pentru a stabili care sunt reclamele pe care să vi le afișăm. De asemenea, puteți alege să vă abonați la utilizarea Produselor noastre fără reclame.  Citiți Secțiunea 2 de mai jos pentru a afla mai multe despre modul în care funcționează publicitatea în cadrul Produselor Meta.

explică modul în care colectăm și utilizăm informațiile dvs., inclusiv în vederea stabilirii reclamelor pe care le vedeți dacă alegeți să utilizați Produsele noastre în mod gratuit cu reclame, și a furnizării Produselor Meta descrise mai jos. Puteți, de asemenea, să accesați în orice moment paginile dvs. de din cadrul Produsului Meta relevant, pentru a revizui opțiunile de confidențialitate de care dispuneți în ceea ce privește modul în care vă utilizăm informațiile.

Nu e asta cel mai înalt simbol al democrației?  să spui ce vrei, să faci ce vrei, în măsura în care nu deranjezi, conform legii pe altul?
Este libertatea de exprimare o problemă de boală pentru dumneavoastră?
Este libertatea, în genere, o boală pentru dumneavoastră?

Hai să vedem ce ați spus:

operaţiunile de manipulare au presupus crearea unor conturi neatribuite pe reţelele de socializare, care au stat în hibernare poate câţiva ani şi care au fost activate apoi la momentul oportun pentru a influenţa rezultatul votului

Nu este acesta un lucru important al rețelei? Că poți să te loghezi când vrei tu și când vrei tu, deoarece nu toți folosim rețelele, nu toți în același timp și nu toți în același mod? Este acest lucru considerat o problemă pentru cei ca și dumneavoastră?

De asemenea, la ce vă referiți că un cont de feisbuc inactiv, care nu are postări și care nu spune nimic, ar putea influența rezultatul votului? Ori nu chiar voi ne-ați făcut recomandări în acest sens pentru a fi ”persoane normale”, active pe rețele, pentru a fi luați în ”serios” de către dvs dar și de către alții, ne-ați recomandat fie să nu postăm mult, fie să nu postăm deloc, spunându-ne, de mai multe ori, că un cont care nu este activ, are o vizibilitate mai mare la momentul expunerii, iar un cont activ, nu are o vizibilitate bună în newsfeed, oricât de mult ar posta? Noi știm asta din algoritmul facebook, dumneavoastră știți?

Totodată, cum este posibil ca o postare sau mai multe, de ordinul sutelor de mii cum ați zis, să modifice algoritmul sau să facă opiniile oamenilor în acord sau în dezacord cu ceea ce ar fi trebuit aceștia să spună despre un candidat sau altul? Cu meste posibil ca un agent rusesc să modifie un algoritm al facebook sau altor rețele, când acestea funcționează normal, folosind câțiva parametrii pe care oamenii nu le pot modifica. De asemenea,

Dacă este probabil ca o postare să conțină informații greșite sau au caracter de „clickbait”, aceasta va primi un scor de relevanță mai mic și va apărea mai jos în feed. Și, în final, dacă algoritmul consideră o postare ca fiind dăunătoare sau observă că postarea incită la ură și violență, nu o va afișa deloc.

Spuneți-ne, domnule, cum e posibil ca acest lucru să se fi întâmplat, ținând cont că ați declarat de mai multe ori că nivelul de securitate ale rețelei,  atât aceasta cât și ale altor rețele, să fie în așa fel încât să poată fi modificat un algoritm sau să poată fi afișat în newsfeed, în număr atât de mare, atât postări neadevărate cât și informații ”neverificate” sau care au trecut prin procesul de ”filtrare”  a informației folosit de către dvs și prietenii dvs., respectiv AI?

Misiunea noastră este să oferim oamenilor puterea de a construi comunități și să-i aducem mai aproape unii de alții. Pentru a contribui la îndeplinirea acestei misiuni, vă furnizăm Produsele descrise mai jos.   Standardele comunității spun mai bine despre asta: https://transparency.meta.com/ro-ro/policies/community-standards/?source=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcommunitystandards%2F

Acum că știm acestea, vă întrebăm, domnule Appartheid, ce studii aveți dumneavoastră? Cu ce vă ocupați?

Avem un loc de frizer, la noi, în cazul în care susțineti sau mai spuneți că ați fi sau sunteți, un om bun la ceva, sau măcar o persoană care având o funcție ca și a dvs. s-a informat, a văzut și a văzut că situația cu alegerile de la noi din țară nu se poate aplica, și nici măcar nu există, decât în problemele persoanale ale dumneavoastră.

De asemenea, noi nu folosim AI, însă dvs., folosind AI, nu știm de ce nu ați putut vedea, că situația este mult peste nivelul dvs. Folosiți dvs. AI când faceți asemenea afirmații? Sau sunteți dvs. o formă de AI pe care, de voie de nevoie suntem nevoiți să o arătăm presei  din țara dumneavoastră, pentru a spune că  iată,  există un consilier mai prost la NATO care nu doar că nu are studii în domeniu dar nu îl mai recomandă nimic pentru a-și susține cu demnitate această funcție.

Pesemne articolul din presă a fost doar așa.. să vă mai spună cineva ceva,, cum ar fi ”că sunteți demnitar” sau că ați avea vreo funcție. Nu aveți nimic.

Conform acestuia, operaţiunea a presupus plăţi către influenceri mici, care aveau între 100 şi 5.000 de abonaţi fiecare, însă plăţi către foarte mulţi astfel de influenceri

Ați mai declarat acest lucru, neștiind că în țările civilizate, reclama este o normalitate și chiar face parte din democrație, lucru pe care dvs. nu l-ați știut sau nu ați dorit să îl știți. Se numește ”Advertising”, și a apărut în America, în anii 90.

Astfel, o simplă recenzie a unui influencer asupra unui produs căruia îi făcea reclamă, cum ar fi cosmeticele, promova şi o propoziţie favorabilă candidatului Călin Georgescu .

 

Nu e acesta un lucru bun ținând cont că vorbim de conturi false? Doar oamenii fac acest lucru, nu și… voi.

Putem vorbi de căcat mult timp în timp ce vă explicăm cum e treaba cu democrația, chiar în țara dumeavostră. Și toate astea în timp ce gătim. Dvs ce mai faceți?

Pe scurt, este vorba de o înşelăciune pregătită din timp, iar acest lucru, adaugă demnitarul NATO, s-ar putea repeta în Germania, o altă ţintă a manipulării Rusiei, în condiţiile în care aici vor fi alegeri pe 23 februarie

 

Ei și ce vă deranjează că sunt alegeri?
Nu e normal în țara dumneavoastră?
De unde veniți?

Pe locul doi în sondaje este partidul AfD, considerat rusofil şi care se opune sprijinului militar pentru Ucraina.

 

Și cine ați dori să fie? Partidul său?

După invazia Ucrainei, statele vestice au expulzat mii de diplomaţi ruşi acuzaţi de spionaj, spune James Appathurai. Însă Rusia s-a repliat pentru a-şi recupera capacitatea de influenţare a societăţii europene, mărindu-şi paleta de metode.

Credem că, citind ceea ce ați scris dvs. că Rusia nu și-a mărit paleta de metode ci a retrogradat, la nivel de ”promovare ieftină”, așa cum fac la noi hipermarketurile. Este mersul la hipermarket un lucru rău? Este libertatea de a promova ceva un lucru rău? Sau trebuie să promovăm doar retailurile dumneavoastră?

Pentru dvs. avem o rețea socială importantă, prin care puteți avea și dvs. o campanie la fel de bună în publicitate. Dar mă tem că va trebui să studiați. Nu e asta în fișa de post a nedemnității inutile a dumneavoastră?

https://www.vreaureclama.ro/effective-product-promo-videos-2/

 

De asemenea, noi știm că Uniunea Europeană, cea pe care o ”substimați,” sau încercați să o ”substituiți” unui drept fundamental pe care îl știți sau îl aveți,doar dvs. (și alți câțiva chelioși, nuștiu de ce naiba toți arătați la fel, gândiți la fel, vorbiți la fel, nedemnitariați la fel, postați la fel, doamne ce plictisitori sunteți)

Articolul 11 – Libertatea de exprimare și de informare

European Union Agency for Fundamental Rights

https://fra.europa.eu › article

(1) Orice persoană are dreptul la libertatea de exprimare. Acest drept cuprinde libertatea de opinie şi libertatea de a primi sau de a comunica informaţii sau …

Constituția României

European Union Agency for Fundamental Rights

https://fra.europa.eu › constitutia-romaniei-8

Articolul 30(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin ..

 

Dacă intervenția rusească în alegerile NATO A fost înșelăciune, să vedeți ce face legea dvs.

Consilierul şefului NATO în problema ameninţărilor hibride, James Appathurai, afirmă că intervenţia Rusiei în alegerile prezidenţiale din România a fost pregătită cu mult timp înainte.

 

Să știți că și democrația a fost pregătită cu mult timp înainte. Au murit oameni, și-au dat viața și s-au sacrificat, au făcut eforturi și au luptat, pentru ca niște căcați rași în cap și obezi interior ca și dumneavoastră, mâncători de vegetarieni ca și dumneavoastră,  să nu mai spună că știu ei mai bine deoaree, fără nicio dovadă, fără nicio istorie românească, fără niciun lucru pentru care să vă apreciem, ne spuneți, cu atâta tupeu (de animal rasat, adică altă rasă) , că noi trebuie să facem ce ne spuneți dvs.

Și ce ne spuneți să facem?

Hai, spuneți-ne direct.
Banii cheltuiți pe propozițiile dvs. ar putea salva specia dvs de la extincție. În cel mai rău caz.

Dar nu vrem.

După invazia Ucrainei, statele vestice au expulzat mii de diplomaţi ruşi acuzaţi de spionaj, spune James Appathurai. Însă Rusia s-a repliat pentru a-şi recupera capacitatea de influenţare a societăţii europene, mărindu-şi paleta de metode.

Credem că și dumneavoastră v-ar plăcea să faceți acest lucru, să ”expulzați” de pe Terra milioane de români. Însă Appartheidul e ceva despre care dvs. nu ați auzit niciodată. Îl facem noi. 😀

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *