50 de adevăruri învățate și dovedite din pandemie

1 Dacă ai carte, nu ai parte.  Asta ne-a dovedit-o momentul în care ospătarul certifică dreptul de a intra într-un restaurant al unui profesor emerit sau  a uui doctor în științe care nu s-a vaccinat.

2 Poți să mori de cancer, de tuberculoză sau de probleme cardiovasculare, dacă ai o boală care este în trend, vei fi oficial mort de boala care se află promovată în trend.

3 Campaniile lgbtqwerty au consumat resurse și bani degeaba, deoarece nimeni nu mai vorbește acum despre ei.

4 Un specialist poate avea zeci de diplome și atestate, experiență și vieți vindecate, dacă nu se poziționează de partea oficială a istoriei, este doar un dușman al sistemului, un neom care nu crede în știință. În orice știință, mai puțin într-a lui.

5 Matematica este relativă: dacă te vaccinezi, rata de însănătoșire este de 5 ori mai mică, dacă nu te vaccinezi, rata de infectare este iminentă. În ambele cazuri, poți fi infectat.

6 Emoțiile maselor nu pot fi stăpânite. Dacă o campanie publicitară emoțională a decis că reacția trebuie să fie frică și anxietate, comportamentul oamenilor va juca în toate celelalte aspecte ale vieții, exact așa. Efectul propagandei devine mai puternic decât legea, anulând-o.

7 Europa promovează o piață liberă dar nu permite vaccinuri din China, de unde importă ideologie.

8 Funcția poate fi mai importantă decât convingerea, vocația și țelul, sau specializarea. Un medic epidemiolog foarte bun este supus de politic să se vaccineze, împotriva științei și cunoașterii lui, sau împotriva voinței lui. Dacă o face, nu mai poate fi numit specialist, nici măcar epidemiolog, deoarece a renunțat la propria convingere pentru funcție.

9 Fiecare om pe care îl întâlnești s-ar putea să fie purtător de virus.  Dar de asemenea, s-ar putea să fie și foarte prost.

10 Nou-născuții sunt cele mai privilegiate persoane: persoanele nevaccinate și fără certificat verde nu au voie în instituții publice, deci nici în spitale. Totuși, ei nu sunt ființe libere să aleagă, deși prin drepturile omului, din momentul concepției- devin.

11 Poți să-ți alegi liber religia, sexul, orientarea sexuală, partidul cu care votezi, credința, facultatea, convingerile. Dar nu poți alege să nu te vaccinezi.

12 Sănătatea trupului promovată de vegani, vegetarieni și naturaliști în ultimii ani este un mit. Ei au dovedit că ceea ce bagi în gură nu este la fel de important ca ceea ce bagi în venă, deși atât mâncarea cât și substanțele străine ajung în corp.

13 Poți să fii un bun executant ideologic, afiliat politicilor progresiste globale și să fii un execrabil administrator de oraș în același timp. Sau pur și simplu să excelezi în planul de implementare a radicalismului stângist și să lași orașul în frig și foame culturală, deoarece scopul tău e să organizezi ”pandemia”. De exemplu Fritz.

14 Micii și berea, loteria și beneficiile financiare pentru vaccinare sunt ok, șpaga electorală, mita și traficul de influență nu sunt ok.

15 Românii nu guvernează cu adevărat în România, iar democrația lipsește cu desăvârșire. Ospătarul s-a transformat în milițian, medicul este conducător politic, militarul execută campanii de marketing iar politicienii sunt simpli observatori, avataruri.

16 Nu contează în ce crezi, cum arăți, cum ți-ai făcut părul, cum vorbești sau cât de multă ură și minciună aruncă spre tine mass-media, dacă în momentul unei crize ai o soluție, oferi ajutorul semenilor și îți păstrezi echilibrul și rațiunea. De exemplu Gigi Becali.

17 Dacă ar fi posibil ca fiecare om să gândească totalitatea realităților și acțiunilor conceptibil modale, aceasta ar nega libertatea unicat a gândirii personale-creative, libertate distinctă a fiecărui om de a își construi mental liber lumea sa, diferită de lumile celorlalți.

 18 Oricărei fiinţe umane i se poate interzice dreptul la viaţă, la libertate şi la securitatea persoanei  sale, dacă instituțiile mondiale și internaționale declanșează stare de urgență pe teritoriile altor state.

19 Vaccinații nu au dreptul la prezență liberă și neîngrădită la evenimente artistice, culturale, sociale și alte adunări distractive în oraș, capacitatea spațiilor fiind obligatoriu redusă la maxim 30% din capacitatea totală.

20 Oamenii îți vor închide gura și te vor umili dacă ai opinii contrare majorității. Îți vor spun să taci și să asculți de oamenii de Știință, dar întrebându-i care sunt aceia, nu vor ști exact să îți spună: te vor trimite la televizor, influenceri, cântăreți, moderatori, presa, meme-urile, ăăăă… firme de modă.

21 Știința  a făcut progrese în tehnicile genetice și în tehnica arn mesager, dar acestea nu au fost niciodată testate pe oameni. 

22 Orice om influent și foarte bogat al lumii poate să îmbrace un halat alb și să propună măsuri sociale, politice și științifice, pentru a genera un anumit rezultat. Dar de asemenea și un nebun.

 23 Standardele noii vieți au scăzut cumplit, suntem la limita subzistenței din punct de vedere social, emoțional psihologic, dar marile branduri, pseudoștiințificii și opinia publică tratează subiectul de parcă am fi ajuns la un punct culminant al istoriei.

24 Nevaccinații sunt mulți. Și nu sunt analfabeți, dimpotrivă. Dacă nu ne-ar fi rușine sau nu am acționa în baza marginalizării trăite, al evitării discuțiilor, am descoperi că suntem foarte mulți. Atâta doar că s-a declanșat autocenzura.

25 Presa populară este aservită. Omiterea celor mai importante evenimente ale anului în materie de democrație arată asta. De la protestele din Europa până la tratamentul corect pentru coronavirus, legalitate și constituție, au avut grijă să ascundă subiectele de impact.

26 Nu există oameni nevaccinați, exist doar oameni care aleg binele lor, la fel ca ceilalți: și ei vor să fie sănătoși.

27 Sistemul imunitar natural este de 27 de ori mai puternic decât efectul boost-urilor injectabile (spune un studiu israelian și altele care au urmat)

28 Nu se cunosc cu adevărat toate implicațiile legate de tehnologia ARN mesager cu impact asupra structurii genetice umane. (studii)

29 La om, elementele transpozabile active sunt retroelementele: elemente transpozabile ARN numite „LINE-1” (Long Interspersed Nuclear Elements, „elemente nucleare intercalate lungi”) sau „L1”. Deși constituie aproximativ 16% din genomul uman, ele exercită un rol esențial în remodelarea genomului, în procesele epigenetice, dar și în apariția cancerului, bolilor autoimune și a altor afecțiuni, precum schizofrenia. De pildă, în apariția cancerului hepatic de sorginte virală, factorul LINE-1 joacă un rol determinant nici tu nici eu nu  prea înțelegem complet ce vrea să însemne asta, dar pe facebook ne vom ataca reciproc, tu făcându-mă analfabet nevaccinat iar eu spunându-ți că nu-i ușor să te informezi medical și corect 100% deoarece genetica este o știință grea.

30  Sănătatea lui Iliescu nu este un mit, este o certitudine !

31 Deși se lasă de înțeles în media că mor oamenii pe capete și pe bandă rulantă, mult prea mulți dintre cei intrebați pe facebook dacă au avut rude sau cunoștințe care au murit 100% de virusul corona – au răspuns că NU.

32  Doza întâi este cea mai eficientă, apoi este necesară doza a doua, pentru ca doza întâi să își facă efectul. Apoi a apărut doza a treia, fără de care doza a doua nu răzbește. Doza a patra este în pregătire, dar nu mai ai voie să alegi, ci trebuie să te vaccinezi neapărat cu liderii din domeniu, altfel nu mai ești certificat.

33  Sănătatea publică e un teritoriu fertil pentru noi forme de dictatură, regim totalitar și impunerea unei stări sociale de neocomunism.

34 Frica, isteria și anxietatea celuilalt poate să genereze legi inumane, te pot da afară de la serviciu dacă nu ești în ”asentiment” și te vor pune în oprobriu, discreditat,deoarece ”nu corespunzi” noului tipar psihologic.

35 Marile branduri și corporații încep să pară conduse de oameni politici, nu de oameni de afaceri.

36 Industria dezvoltării personale ar putea avea un procent uriaș de plângeri la protecția consumatorului, deoarece peste majoritate din cei care au absolvit, participat sau s-au inițiat la cursuri și seminarii de putere, voință și mindfulness, au clacat acum.

37 Lipsa de clienți a multor magazine va fi irelevantă, deoarece beneficiile carnetului de partid și alinierea antreprenorilor la noul regim totalitar ar putea fi mai mari.

38 În a 4-a Revoluție Industrială ești schimbat tu, nu ceea ce faci tu, de exemplu dacă ar fi să suporți o editare genetică, ea ar avea un impact major asupra identității tale. (Schwab,WEF)

39 Toate reclamele cu produse care întăresc sistemul imunitar se dovedesc a fi mincinoase, deoarece ni se spune că nimic nu funcționează în afara vaccinului care de fapt face același lucru: provoacă sistemul imunitar. Și-l provoacă lunar, făcându-l dependent de doză.

40 Iubirea de aproapele, de dragul căruia ți se cere să te vaccinezi, nu poate fi nici ea impusă forțat. Între toate, să nu uităm nici de iubirea de sine și autoconservarea, chiar dacă asta înseamnă să nu te vaccinezi. Dumnezeu îngăduie, dar nu „ te obligă”, doar pentru că unii zic că ”ar fi spre binele tău.

 

Social share & recomandare

About the author

o țărancă, vorba aia...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat