Bâlciul groazei și îndoctrinarea copiilor

    Începe în curând. Dar să nu vă oripilați pra tare. Începe în avans cu multe zile bâlciul groazei de sărbătoarea morților (**mii lor), prin urmare vom asista neputincioși la defilarea caracterelor autentice pe străzile urbei.  Cei mai ”cool” și ”trendy” părinți vor defila de mână cu odraslele lor maimuțărindu-se pictate pe față, pe corp, pe haine, mânjite odios cu urâtul. Doar creierul lor ar mai putea fi spălat…

  Știi cum se spune: Dă-i omului o mască, și îți va spune cine este el. Și nu, acești oameni nu vorbesc despre ce a devenit societatea, ci despre ce ar putea deveni societatea, dacă vor guverna ei. Dacă vor conduce ei. Acești libidinoși fără scrupule ahtiați după trenduri de orice fel sunt fix socialiștii de azi și mâine. Niște cimpanzei dobitoci înzestrați cu simptomul copy-paste, în a prelua terori pseudoculturale de import, de la popoare fără vână și cultură, lăfăindu-se național cu această nouă ”cultură ” a lor. În lipsă de altceva, e de înțeles disperarea lor în a aplica machiaje și cosmetizări grotești. Ei nu au cultura binelui și a frumosului sădite în ei.

   Pe de altă parte, remarc și ipocrizia asta de amploare: desființăm religia, pentru că miturile sunt fantezii dăunătoare copiilor, și părinții cool (majoritari, îndoctrinați via internet și alte workshopuri de parenting aberante) – nu doresc îndoctrinarea copiilor lor cu religie. Avem în schimb o mulțime de povești halucinante- ca să păstrez linia argumentației- cu zâne, babe posedate, (ați auzit de reclama la MagicFm cu Baba Sanca- talpa iadului?)  cai magici și unicorni gender neutral prezentați ca fiind realitate copiilor de pretutindeni. Toate pentru… a evita discriminarea- conform prezentării pe site:

   Scenariul se dorește a fi unul educativ pentru copii, îndemnând la cultivarea prieteniei și a colaborării in fața adversitătilor, si promovând valori caevitarea prejudecăților, adevărul și bunătatea.
    Observați felul subtil de exprimare și inoculare? Păi de când EVITAREA în general este  o valoare demnă de promovat? credeam că proactivitatea, dragostea, curajul, vigilența împotriva răului- curajul – sunt. Dar toleranța ce este? O amăgire . O iluzie a răului că el nu există. Că totu-i permis. Dar remarcați acest concept- bunătatea – atât de intruziv și abuzat în ziua de azi, ce impact are asupra minților dvs.?  Mulți părinți citesc descrierea și sunt convinși că acesta este scopul întregului scenariu: de a sădi bunătate. În realitate, această bunătate exagerată nu face decât să spargă granițele personalității și hotărârii de sine, dizolvând puterea de a discerne și discrimina a copiilor, încă din fragedă pruncie. Evitarea prejudecăților? altă născocire grotească, cu iz politic, menită a educa, prin tehnici psihologice parșive emoționale, mintea slabă și neantrenată a părinților. Nu degeaba spectacolul este mereu plin. 

Iată, acesta a fost doar un mic exemplu. Unul din atâtea. Dacă mai știți asemenea spectacole, la voi în oraș, vă rog să le faceți cunoscute într-un comentariu !

 

   Aceștia și mulți alții pe aceeași filieră au venit și la noi… arată cool, sunt colorați, prezentabili, cosmetizați, unși cu de toate, gata să cucerească și să seducă mințile plăpânde ale copiilor  noștri, profitând cu nesaț de dorința inepuizabilă a părinților de a-și educa mai presus de fire, copiii.

   În continuare, tactic, arhetipuri ale răului își fac simțite prezența în grădinițe, școli și corporații, îndoctrinând obraznic pe oamenii slabi. Nu e de ajunsă propaganda pe cartoon network sau tv-uri, sau concepte de timp liber mai noi. Au invadat școlile cu programe speciale de 30 noiembrie. Sărbătorirea întunericului, a decăderii, dizgrației și bolii mintale e la rang de obligativitate pentru instituții, companii. Dar  nu vrem religia pentru că e o halucinație colectivă, dar sădim halucinația scîrbosului și a groazei în noi, preluând personalitatea și înfățișarea unor personaje care prezintă cele mai grotești psihopatii. Și numim asta sărbătoare. Trăiască rațiunea și logica celor mulți și proști!  Nu mi-e frică să afirm: o teribilă demoncrație.

Știu că nu știu multe, dar mai știu că nu suntem toți oameni.

 

Ce părere aveți de aceste manifestări ,

ce impact  social cultural si chiar psihologic au?

 

Social share & recomandare

About the author

o țărancă, vorba aia...

Comments

 1. S-a vazut la referendumul pentru familie impactul aberatiilor astora. Tv-ul are o putere distructiva uriasa, in general, tot ce tine de informatia video-audio. Si in scoli reeducarea se face pe baza de material video, ca e mai eficienta.

 2. Sunt total de acord ca aceste pseudomanifestari “libere”rezulta dintr-un “plan”,de manipulare a maselor;este
  evident in lumea intreaga !Educatia “primara”,cea din familie,este la cele mai joase cote,din ultimii 30 de ani.
  Scoala-ca generic,nu-si poate indeplini rolul de educator,deoarece nu dispune de profesori-educatori de
  calitate(cu cateva exceptii),programele,manualele,metodele de predare-invatare,se schimba ca forma foarte
  des,continutul este depasit,sau trunchiat….Atunci,hai sa ne distram !!!

 3. Demoncratie… nu stiu daca e inventia ta, dar cuvantul acesta e genial. Atat de simplu, si totusi mie nu mi-a trecut prin minte sa definesc mai bine societatea romaneasca actuala…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat