Cum sa faci bani fara sa faci nimic: jocurile la bursă, pariurile

“Cand mergeam in oras, puteam vedea multi membri ai religiilor incercand sa isi vanda marfurile si propaganda catre orice client. Daca pe atunci, oamenii erau nefericiti dorindu si libertate de alegere dar si exprimare libera, azi, intalnim aceiasi angajati, numiti freelanceri, ai industriilor money , care la fiecare firma Si magazin au cate o ofertă gratuita pentru a te ajuta sa faci milioane de lei. Doar vroiau de la tine sa le iei o pâine. Eu sunt pasionații societăților secrete, oameni care n au iesit niciodată din dormitorul lor puber pana acum”.

 

“Investitiile la.bursa sunt lucrul lor preferat. Cunoscători ai sporturilor de “cum sa faci bani fara sa faci nimic” sau “cum sa fii cel mai bogat intre prietenii tai saraci”, baietii acestia lucreaza zilnic pe net pentru a ne aduce îmbogățire rapida, si cateva sfaturi de la cei mai importanți.

 

“Imbracati cu singurul lor costum platit de ei vreodata, isi fac selfi uri la masinile.scumpe ale oamenilor pe care ii urmaresc. In online. Investiile lor sunt “cum sa faci poze cu mașinile altora” si cum sa” ai succes fără sa sa bagi bani ” si cum sa vinzi si cosurile de pe tine, ca sa le explici prietenilor mai saraci de ce sa cumpere un “PFCNT de la.tine ( produs financiar care nu exista),

 

Pasionați de crypto si lucruri care nu există, chiar daca noi toti ceilalti stim despre ele din copilarie…si tot nu le am vandut politicienilor la vreo bursa… baietii cu costume scumpe si fotomodelele de net, ne arata ca succesul, ca si îmbogățirea rapida, e la un click distanta dar si la câteva ore de stat online. Cu doar câțiva lei ,cat costa abonamentul de internet, orice tânăr care vrea sa “joace la bursa” este asigurat de stat si institutii, ca nu e sanatos la pacanele.

 

Statul se implica si el. Fan al.concurentei, a interzis reclamele la pacanele si a angajat oameni, care vor bani sa si plătească comisioanele la banca ( de la care au pleca) pentru a le.vorbi tinerilor despre cat de important este sa…investești la bursă.

 

Pachetele pentru tineri de la bănci contin intotdeauna un bonus de investitie, ghidul de ce sa faci.cu banii pe care nu ii ai si terapie de grup in cazul in care vrei sa gandesti pt tine, nu ca ceilalti

 

Comunitatea sponsorizata de reclame cu banii statului, ne spune ce e bine sa cumpărăm si ce nu, cu cat a crescut terenul ( pe planete despre care nici biblia nu a scris) si ce sa faci sa faci bani, investind.banii altora ca sa ai bani pe care nu ii poti folosi niciodată.

 

 

Si ca orice marketing care se respecta, se asigura ca are intotdeuana un produs. Cu o aplicatie care ne spune”cum sa iti denumesti firma “, produsele bancare au luat pe rand nume de viermi, omida, căi si portaluri ieftine, pe care nu le mai folosesc, incercand, ca orice bun vânzător de umană, sa ne spuna ca produsul lor e bun. Produsul lor bancar.e bun. Si daca nu te convinge sa cumperi pt a ti asigura “o lume”, iti vor spune că stiu ei guverne care nu te ar vrea liber. Falsa promisiune e ca falsul salvator. Investiți aici ca sa scapam de investitori. Ei sunt comunisti… nu noi”

Xomunismul digital este tot mai intalnit in lumea antreprneoriala. In lipsa unor zpecializari si meserii respextabile, antrpenrorii muncesc mult pentru a si vedea visele (haluci si psih) împlinite in aplicatii la care plătesc bani grei. Cat a crescut cat nu a crescut, cine detine si cine nu, si ce face vecinul de inca nu a dat si el clik, ca cei mai multi primesc câțiva lei cand inscriu pe.cineva. bani de o shaorma, la care antrpenrorii industriei cripto si îmbogățire rapida tin. Totul trebuie valorificat. Obsedati de aplicații, se incurajeaza reciproc si se penalizeaza ori de cate ori cineva iese din norme. Mai mult sau mai putin, mai bine ca altul dar nu cumva sa isi cumpere unjl.dintre ei un costum. Modelul antrpenrorul al industriei ne aduce aminte (nostalgicilor) de comunismul românesc, imposibil daca nu greu de făcut, dar care iată, posibil acum datorita antreprenorilor care si au pus nefericirea in slujba comunității, făcând banii sa faca bani. Si cam atât.

 

Industriile se tranzacționeaza la bursa, stirile se închid, onlineul este tranzactionat la piața, lumea se teme sa nu usi piarda nft urile in timp ce.la caserie cineva ne spune că trebuie sa fim la banca lor pentru a putea cumpăra produse. Antrpenrorii aplauda, innsfsrsit pentru ei e o lhme corecta si nu mai trebue sa stea la case atat de mult. Sunt săraci, lihniti, lipiti si nu au nimic in coș. Si l.au tranzactionat si pe ala la bursa. In Romania numai e ok.

 

Social share & recomandare