Noua Lene Mondială

Noua ordine mondială   este acum noua Lene mondială.
Pentru ca specialiștii în multe domenii să nu mai fie nevoiți să-și mai exercite armonios și cu același talent- sau lipsa lui profesia, se înscriu pas cu pas tactic toți în politică.
Medici în PSD care vor vaccinare obligatorie
Miniștri de Finanțe și foști economiști repetenți la română și etică dornici să automatizeze procese, strategii și calcule
Miniștri de Agricultură care cultivă cîte ceva pe Farmville
Nutriționiști care propun aceeași dietă perfectă tuturor.
Specialiști în tehnologii care de dragul trufiei minții lor, distrug prin aplicații și net mințile ale milioane de oameni din țară și mpamaond.
Polițiști care s-au plicitist să dea amenzi, să urmărească și să fie vigilenți- fac alianță cu dictaturi moderne în care cetățeanul e unicul milițian- și mai eficient și mai învrăjbit tactic- aflat pe stradă și la tot pasul.
Camere de supraveghere peste tot care îți analizează și stochează psihologia. Pentru că e dificil și obositor să faci o facultate și o anamneză unui om, doar atunci când e cazul, să îl investighezi.
Trafic și schimb de informație prin comunismul informațional: baze de date accesibile tuturor statelor, pentru a-și înfăptui scopul.
Libertate supremă întru cuvînt: poți să spui orice, pe internet, poți să scrii cît vrei, dar algoritmul dirijează doar ceea ce este omologat de guvern- nu mai sunt cenzori- aici e un întreg aparat. Nimeni nu vede, nimeni nu te aude, dar ești liber să te exprimi, nu-i așa?
Șoferii care până mai ieri se lăudau că și-au descoperit vocația și pasiunea de a conduce, declarând iubire șofatului și mașinii – acum își cumpără mașini care se conduc singure.
Taximetriștii devin servitori și chelneri- prin aderare la Uber
Veganii își dau arama pe față și susțin injectarea în corp a unor substanțe netestate pe oameni. Militantismul pro-choice a fost dat uitării, nimeni nu mai deplânge soarta animalelor, acum e ok să ai produse testate pe oameni, deoarece animalele au fost salvate de la experimente capitaliste.
Nu mai trebuie să administrăm proprietăți private,să plătim niciun impozit, acum plătim tribut lumii proprietății comune www.
Medici care nu știu să vindece, așa că impun regimuri stricte de viață. Sau pur și simplu îți pun verdicte fatale, iar în cazul în care nu s-au adeverit, bravo lor, că te-ar fi salvat de ceva.
Preoți cu cruci reci de piatră îndeamnă la revoltă, pentru că s-au săturat să propovăduiască, să învețe și să demonstreze iubirea, așa că ei se inserează în politică, spre a potoli oamenii de la păcate. Cu forța și cu gura acră.
Asta-i lumea. Și nimeni n-are un guvern, nu există nicio autoritate, fiecare e mânat de forțe interioare necunoscute nimănui, apoi spun cu toții în cord, idiocratizați și toate celelalte: ASTA-i LUMEA: Asta-i noua ordine.
Noua cohortă socială.
Un film cu proști, un idiocracy, cu certificat.
Social share & recomandare

About the author

o țărancă, vorba aia...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat