Numai proastele (nu) fac copii.

   A devenit o rușine tot ceea ce este mai frumos și mai natural la o femeie: aceea de a fi mamă, bunică, educatoarea generației sale. Globaliștii, și nu numai, au decis prin tehnici și tactici, aceleași, să pună degetul pe ”jet” și să înăbușe orice tenativă a naturaleții firii. Așa că au ales maimuțoii veacului, să ne spună nouă, că numai proastele fac copii. Sau mă rog, femeile care nu au avut parte de educație. Fără să -și dea seama(oare?) a jignit prin asta chiar pe mamele colegilor săi ceva mai bătrâni și mai înțelepți, și nu numai. S-a jignit pe sine.

Dar ce nu spune nimeni despre rolul precis pe care aceste programe de educație și emancipare a femeilor îl au în societate? Și mai ales ce societăți le finanțează!? Asta cumva uită să spună ei… că înainte ca proiectele să ajungă pe hârtie, sheruite pe la ONG-uri de tip soroșist și alte idei la fel de năstrușnice globale, s-a decis, undeva într-o speță înaltă, că am fi prea mulți pe pământ. Că dacă am fi fost ”prea puțini”, așa cum umblă vorba cu bătrânul continent Europa, ar fi trimis musulmanii… să ne umple de demografie. Dar asta e o altă carcasă…

De ce educație pentru femei? Păi înainte de toate, o femeie care este feminină, are toate șansele să facă mai repede și mai mulți copii. De ce?Păi știți, atracția bărbaților e mai mare, apare sentimentul de apartenență- se ivește familia mai repede, și toate cele, științific vorbind,firesc. Despre anti-feminitatea educației, și eșecul educației pe femei, o spune chiar Macron însuși:  el ”este convins că boom-ul demografic, prezent în Continentul Negru, este cauzat de faptul că femeile africane fac mulți copii din lipsă de educație: “Arătați-mi o femeie care a decis, după ce a primit o educație completă, să aibă 8 sau 9 copii. Apoi, arătați-mi o fată care a decis să părăsească școala la vârsta de 10 ani pentru a se mărita la 12. A doua va avea mulți copii, prima nu”, a spus Macron.

Dar pentru toți macronii mai mici sau mai mari: femeile din Africa fac copii pentru că așa e FIRESC să se întâmple. Când bărbatul și femeia fac dragoste, spermatozoidul fecundează un ovul. Și la intenția divină, se concepe sau nu- un copil.  Dar aș spune mai degrabă că fertilitatea este un semn al sănătății. Așa e firesc. În europa, ce e fertilitatea? o boală. Femeia care naște mai mult de 2-3 copii-  stigmatizată. Iar a fi casnică, ar putea însemna ceva și mai crunt: e un pericol social să-ți educi copiiii acasă. Așa imagine s-a creat…

Când o femeie intelectuală, școlită la Oxford, rage ca o vită în pat, pentru că și-o trage cu profesorul sau cu colegul, nu mai poți da vina pe educație aici: ți se va părea dintr-o dată firesc. Sau ce faci, dai vina pe educație aici? Ar fi de bun simț s-o faci….

Vedeți voi, dragi prieteni, prin comparație: vita de la oxford intelectuală care zbiară alături de un președinte în pat nu face copii, prin definiție. Copiii se nasc din iubire, nu din animale dresate cu maniere, dar care în taină susțin alte metehne și aberații sexuale… Nu le pomenesc.

Se subînțelege, deja, din toate tehnicile și tacticile la care se recurge, prin mass-media, școală , reclame TV și trenduri sociale de brand, faptul că a fi mamă înseamnă a fi ceva rușinos, în neconformitate cu voia celor mulți și sus-puși. Drept urmare, conform spuselor lui Macron, una dintre țintele educației moderne asupra femeilor este ca ele să nu mai facă deloc copii. În viziunea multora, este dovadă de libertate de alegere și deosebit nivel intelectual, ca o femeie să aleagă cariera în detrimentul maternității. O educație anti-feminitate, din toate perspectivele, psihologică dar și fiziologică. Se cunoaște că de la o anumită vîrstă, o femeie este mult mai împlinită psihologic vorbind, în urma maternității, a nașterii de copii, decât înainte. Ce societate formăm, în lipsa acestui aspect crucial al ființei umane!? Păi o să vedem femei cu mustață (da, pe bune, crește hormonul masculin), o să vedem femei frustrate, nevrotice, crizate, gata oricând să producă și mai mult la serviciu, pentru a cheltui și mai mult pe țoale, parfumuri și alte ”împliniri de brand” care vor veni pe moment. Apoi, se vor mări serviciile de one-night stand, și vor plăti bărbați să le satisfacă. PRostituția probabil că va fi legală, și primii care se vor înscrie vor fi bărbații, cei mai milostivi și incapabili de bărbăție și responsabilitate dintre toți – probabil milenialii (vezi cazuri de genul în Japonia). Industriile vor înflori, datorită acestor femei care din frustrare și ură față de ele însele, vor devora bărbații la cină ca pe niște trufe ieftne. 

În epoca post-adevăr, numai proastele nu fac copii. Femeile care ar da oricât să-și umple rafturile cu încă un parfum de marcă, în detrimentul grijii față de soț și copii. Femeile incapabile de sacrificiu de sine, cu o intoleranță la greșelile altora. Și mai nou, și la bărbați. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar femeile egoiste sunt cele care evită pe cât posibil maternitatea. Și bărbații, că nici ei nu sunt scutiți. Ca scuză, vor găsi mereu: carieră, vîrstă, timp, nu am bani, nu am ce să-i ofer și mai ales, scuza de nivel înalt- aceea că acel copil va crește într-o lume urâtă, nedreaptă. Toate acestea sunt născociri ale minții, peste care sufletul nu poate trece, deși ar vrea. Acest gen de femei- și cele care ALEG. Aleg cu tupeu în cunoștință de cauză, și recunosc, față de ele și față de alții, că detestă copiii, și s-ar detesta pe sine fiind în situația de a aduce pe lume o copie fidelă a ceea ce sunt ele deja. NU mai trebuie să repet că se detestă pe sine, e destul că detestă copia fidelă a ceea ce se consideră ele deja. IAtă deci, psihologic, câteva motive clare pentru care femeile nu mai fac copii. Și în sfîrșit, cele naive, care impresionate și manipulate de tacticile media, sunt indecise.

  Dacă femeile africane ar fi mai educate și informate – susține Macron – acestea nu ar mai fi însărcinate. 

 Dar vai, ce idee năstrușnică! Adică, vrei să spui că o societate poate să anihileze și să evite sarcina la femei, prin programe vaste de educație și informare. Cu privire la ce !? Păi iată la ce, clișeele pe care le știți:

-dacă faci copii de tânără , nu o să mai ai timp să-ți trăiești viața

-dacă ai copii devreme, nu poți avea carieră

-dacă ai o carieră și faci copii, o să rămâi ți se deschidă  pe drumuri

nu ai încredere în relația cu partenerul- nu ești dependentă de el,

nu ai fi mândră să fii prima din cercul tău de prieteni care face copii- deci ti-ar părea rău bine

și în sfîrșit o mulțime de alte motive.

Până la urmă putem găsi mai multe motive care arată sentimente de inferioritate față de propria persoană- la femeile de carieră, decît la mame. 😉  vă ajut dacă nu găsiți  încă minim 2: păi cariera triumfătoare înseamnă ambiție și foarte multă muncă, nopți și zile pierdute adesea în detrimentul prietenilor, familiei, talentelor și hobbi-urilor – ambiția și lipsa de scrupule adesea vin din frustrarea eșecului- și frustrarea eșecului vine din— neîmplinire!? neîmplinirea vine din lipsa unei traiectorii line și echilibrate în carieră, în sensul de ”fiecare pas la momentul potrivit, natural, firesc, fără să fii nevoit să forțezi și să tragi sfori înalte pentru a adera la funcții  și responsabilități măsluite”.

Concluzia este una:  femeile care nu fac copii la momentul potrivit, ori au un IQ scăzut, ori sunt deosebit de speriate. Sar peste a doua, și revin la prima: DOAR PROASTELE NU FAC COPII, DUPĂ CE SE INFORMEAZĂ. DE CE? pentru că în mai puțin de 5 minute poți să găsești, la resursele din ziua de astăzi, soluții la toate problemele închipuite pe care ți le ”impune” societatea, prietenii, iubitul, familia, și chiar femeia însăși, printr-o programare mentală nedemnă de laudă. În mai puțin se poate găsi  puterea necesară, pentru a rezolva toate acele obstacole care țineau departe de dorința  ei, ca femeie.  Dacă se vrea. Dacă vrei!  Dacă nu vrei, nu te condamnă nimeni, dar fii sinceră. Cu tine. Dar nu mai spune te rog, că femeile slabe fac copii, și că tu, că ai făcut o carieră, rezolvându-ți complexul de inferioritate de fapt, ești superioară. Ba nu ești. Ești fix la fel de cum ai fost la început: la fel de slabă și frustrată, doar că acum , înconjurată de ceva mai multe măști sociale, așa încît să nu vadă nimeni chintesența. Nici măcar un posbil iubit. Sau iubitul însuși. Ce pot spune, tipelor!? În vremuri dure, ne ascundem adesea sensibilitatea sub măști fierbinți ale dictatelor sociale. Știu, e greu să muncești și pt tine, și să rămîi și femeie în același timp, dar… helău, bărbații- luați măsuri! (asta e altă poveste)

DA, femei, prieteni, doamnelor și domnilor, cunoscuți și străini! îmi asum și zic aici de față în public, fără să-mi fie jenă de ce veți zice: numai proastele nu fac copii.  Și aici exclud acele femei care nu au un partener și care și-ar dori, sau pe acele femei care din probleme de sănătate, pur și simplu nu pot. Și pe cele care pur și simplu și-au asumat decizia și nu se încadrează în tipologii și nu găsesc scuze imbecile mereu. Mă refer la femeile care au o relație, o căsătorie, și pur și simplu, amână momentul, găsind scuzele de rigoare. Dacă observați, ele se repetă. Deși culmea, avem personalități și vieți diferite, scuzele sunt mereu aceleași. De unde oare am învățat!?

”Cu toate acestea, argumentul lui Macron este sexist și aduce atingere drepturilor omului. “Acest lucru se întâmplă pentru că multe fete nu sunt educate cum trebuie, câteodată pentru că aceste țări au decis că drepturile acestor fete nu o sa fie la fel ca cele ale bărbaților. Iar acest fapt este inacceptabil”. Cu alte cuvinte, potrivit teoriei neoliberale propovăduite de Macron, femeile ar face copii doar dacă nu sunt educate sau locuiesc într-un stat obscurantist.

Și totuși, baby-boom-ul anilor 1945-1965 din Occidentul bogat și culturalizat este un exemplu care demonstrează opusul.”

Astăzi, însă, inchiziția anti-creștină a slavei deșarte, a egoismului exagerat, a raporturilor incorecte între femeie și bărbat și multe alte probleme intenționat-înfipte de imagine- cu privire la nașterea de copii, au permis în societate ca aceste idei să persiste. Ba chiar le-au inoculat, cu o disperare uluitoare, și au atins, ani la rândul, corzi sensibile ale femeilor: pe ele le-au făcut să creadă că au puterea în mână, că ele sunt libere să decidă și că a decide în defavoarea pruncului este o dovadă de curaj extraordinar. În realitate, femeile de pe întreg mapamondul au fost păcălite, pentru ce? Pentru a contribui și ele cu taxe, pentru a sclăvi și mai mult și prost într-o corporație, pentru a se instiga într-o luptă imbecilă împotriva bărbatului, și în sfîrșit, pentru a se răzbuna ele însele între ele. Lista o știți, e lungă și va continua, în cel mai urît mod cu putință, în vremurile de…apoi.
Repet: numai proastele nu fac copii. Și cele care nu vor și au ajuns la o sinceritate față de ele însele. S-au demascat singure. Și să nu uităm: curvele de la oxford, școlite din cap până-n picioare, manierate, care rag ca vitele în pat, probabil natura, noneugenică de felul ei, uită, și mai rămân și însărcinate,  (și fac avort, luând o decizie asupra corpului unui pui de om, luând dreptul la viață ) apoi vin și ne dau nouă lecții de cum să ne creștem copiii. Angajații barnevernet, pedofilii, și în general toată spuma anomaliei psihosociale care guvernează tulburător prin U.E. și propune modă și dictate subtile, social-culturale. Și va mai guverna, perschimbându-se cel mai probabil în oameni școliți la costum, cu fix aceleași pulsiuni, perturbări și trenduri sociale. Științifico-imorale. Punctum. și…
______________________
VETO
Social share & recomandare

About the author

o țărancă, vorba aia...

Comments

  1. Da. Un text scris pe baza unei analize realiste! Felicitari!

    In spirit neo-marxist si feminist, e scris articolul de mai jos in care Amy Mackinnon aseamana legile pro viata adoptate de statul Alabama cu situatia din Romania de pana in 1989. Evident ca ea este o sustinatoare neconditionata a avorturilor (pruncuciderii mai pe romaneste) si promotoare a agendei elghebete.

    https://foreignpolicy.com/2019/05/16/what-actually-happens-when-a-country-bans-abortion-romania-alabama/

    1. Asa e. 100% de acord! A devenit o practica curenta a globalistilor sa demonizeze Rusia cam pentru orice…Nu sunt un pro occidental neconditionat dar nici un filo rus. Ca sa fiu sincer sun pro roman! Nu pot sa nu observ, insa, aceste tendinte de a gasi ca si tzap ispasitor pentru orice problema, Rusia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat