Covid cel Mare și eroii de plastic ai izolării pe canapea

Vă dați seama ce ușor era să-ți dai seama în anii de dinainte de 89 că erai mințit cu televizorul? Nu aveai diversitatea posturilor de televiziune și a opiniilor. Era o repetiție a repetiției în limbajul de lemn, lipsă de informație viabilă și multe emisiuni de propagandă.

 

Dacă pe atunci se discuta de apariția omului nou, vă dați seama la ce nivel a ajuns acest Om Nou astăzi? Atât de departe încât putem vorbi despre dizolvarea eu-ului. Lipsa de substanță și noimă în comunicare, totul devenind un proces nefiresc al repetiției – care este mama învățăturii. Omul nou astăzi învață pe de rost prin propagandă (care se numește acum P.R. și psihoinginerie) verbe care anulează din start orice încercare de drept la replică sau contra-argument.

 

 

Lentoarea intelectuală și nevoia de a țipa nemernic la celălalt sunt trăsăturile omului nou- îndoctrinat în timp de aparatul subtil. Și zău că e destul de greu să te poți prinde la timp cine și cum te minte, înainte ca mesajul care pare atât de clar și logic, să-ți ajungă în subconștient, în minte, de unde să-l redai tuturor mai departe. Îi înțeleg pe ăștia, e greu să stai tot timpul ingineresc precum tehnicile de spălare mentală cărora li se supun. 9 din 10 televiziuni sunt gură-cască la sfântul covid, cu de 10 ori mai mulți păreriști care duc linia mai departe, naiv sau nu. E și normal să nu poți REFUZA oferta asta de senzație de cunoaștere. Când te vezi holbându-te ca măgarul versat în ceață la imagini și statistici și date, ți se umflă orezul în tine un pic, nu-i așa, prietene? În sfârșit, ești DĂȘTEPT!

Unii dintre oameni nu știau ce e aia o anamneză până azi, sau cum se transmite un virus, vă dați seama ce mândri aceștia acum se impun? Au aflat și ei ceva, bravo, popor ! Au primit oferta de a fi o VOCE, că despre asta e vorba, ca în progresism: ai fost inhibat și prost 10 ani, vine un regim și îți face o ofertă. Principiile nu s-au schimbat.
POARTĂ MASCĂ, ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ!
de câte ori a venit cineva să te flateze în așa hal, să-ți ofere un sens social de a trăi? un sens pentru care nu trebuie să muncești nimic?
A crescut sau nu pericolul, dacă sunt mai mulți morți decât acum 3 luni deși procentajul a scăzut? De câte ori ai avut ocazia să răspunzi la probleme de clasa a 7-a pe facebook în văzul tuturor, problemă la care unii fac stop-cognitiv sau caută resurse pe google. Sfântul link le ține loc de gândire, vă dati seama?Dar chiar dacă ai căutat pe google sau ți-ai bătut capul să cauți răspunsul, sau l-ai dat pe cel favorabil ție și situației, cine-i șmecher pe facebook acuma!? TUUU!!!!

Probleme de logică nivel primar- pe care românii- uniți în cuget și simțiri via presă și alți analfabeți funcțional(i) îi fac să se bucure că au reușit să o rezolve, certându-se care mai de care pe facebook. Eu am dreptate, că sunt medic, ba eu- că sunt politician, ba eu, că știu matematică.

Toți știu de toate, dintr-o dată. LE PASĂ DESI NU AU DAT DOI BANI ÎNAINTE PE NIMENI. Arată că îți pasă- cui? celor pe care îi desconsideri? De ce nu spune nimeni direct? sunt un tâmpit egoist și port mască pentru că îmi pasă doar de mine, să nu mă îmbolnăvesc eu, și îmi mențin astfel paranoia și frica la cote înalte. Dar înainte când mergeai printre oameni nu te temeai? când puneai mâna pe clanțele jegoase din Profi- nu te temeai? Când făceai sex cu toți handicapații în cluburi- nu te temeai? Când beai după câinele sau îți lăsai pisica să te lingă pe bot, nu te temeai? Când foloseai în comun toaleta cu colegii- nu te temeai? când mergeai la restaurant și mâncai după alții, era ok? Sute și milioane de germeni si bacterii se transmit sau se curăță zilnic din toate obiectele pe care le folosim , acasă sau în oraș. Dar nimeni nu făcea vreun P.R. Fapt divers.

STAI ACASĂ, FII EROU PE CANAPEA!

Din nou, aceeași situație. OAmeni care niciodată nu au fost luați în seamă, sau care nu se respectă și care consideră obediența față de autoritate o calitate supremă- asta în timp ce își subjugă aproapele cu informație eronată preluată pe sistem MLM de la cei  mai ”mari” ca el, acum au ceva de zis. Și de făcut. Ei stau acasă, apoi ieșind pe geam,văzând un cuplu , să zicem că râde pe stradă, împușcă veninul în ei cu stropi. Nu de virus mă tem, mă tem de grobianismul, ignoranța și mizerabilitatea psihică a acestor neoameni.

Io vă înțeleg, sincer, și cred că puteți mai mult decât atât. Puteți mai mult decât să vă aliniați părerilor de mase, pentru că voi sunteți aluat bun. Când cineva se implică social, clar e aluat bun, important este în ce direcție merge el și căror scopuri servește. Cât despre frică, acolo mai aveți mult de muncă. De ce să întemeiați o societate a viitorului apropiat cu frică și paranoia, și să transmiteți copiilor voștri apetența pentru izolare și individualizare, sau acest militantism cronic întemeiat pe ZERO IDEALURI- ci pe tulburări de conștiință întețite de mass-media? ăștia sunteți voi, eroii?
Dar așa știe să facă regimul. Noua formă de pupincurism nu îți mai dă casă și masă astăzi, îți dă ceva ce n-ai mai văzut: IMPORTANȚĂ, senzația de APARTENENȚĂ. Ăștia fac parte acum cloaca a lumii noi. Omul maimuțărit, redus de propagandă la cel mai urât nivel al său: frica de a nu se contamina de la altul, în timp ce el e dornic totuși să iasă pe stradă. Păi la fel sunt și eu, dar fără mască. Ce facem, ne batem?

Ce, credeați că mesajul se adresează forțelor tari, oamenilor cu personalitate? Nu, fraților, este scris psihoingineresc, special pentru cei mulți, cei mulți care văd în societate o viitoare formă de utopie, actualmente un eșec. Și pentru cei care cred că societate înseamnă să fim toți una. Sigur că ei nu au acordul propriului creier să înțeleagă de ce și cum am ajuns așa, prin urmare dau vina pe ALȚII. Pot să le spun și capitaliști, pentru că aceștia susțin capitalul celor puțini, falimentând intenționat o întreagă țară.

   Io vă înțeleg, sincer, și cred că puteți mai mult decât atât. Puteți mai mult decât să vă aliniați părerilor de mase, pentru că voi sunteți aluat bun. Când cineva se implică social, clar e aluat bun, important este în ce direcție merge el și căror scopuri servește.
___________
Dacă vrei să fii elită, pregătește-te să stai drept.
Cu gura lumii sau cu gândirea critică, clasic?
Cu linkul de google sau cu propriul discernământ ?
Cu prafuri sau bagi sport clasic, la sală?
Cu pastile de slăbit sau cu dietă si muncă?

Dacă vrei să fii erou, du-te și fii împotriva stării de degradare a lumii!

Social share & recomandare

About the author

o țărancă, vorba aia...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat