Jocul la bursa si păcănele, model de afaceri pentru imbogățire rapidă sau cu să fii găinar pe energie

După ce ne-au spus că jocul la bursă este cel mai important pentru a avea succes în afaceri,

și că  statul trebuie să finanțeze păcănelele,

 

A venit și timpul ca băieții deștepți ai industriilor de păcănele  să ne spună cum să băgăm bani în cel mai bun joc de bursă pe

care îl avem. Bateria financiară.

 

 

În fiecare

zi, date stocate care ne întreabă la ce ne gândim, în ce investim, ce cumpărăm și ce vindem, lucrează pentru a ne face cel mai mare bine dintre toate câte au fost vreodată. Inteligența artificială.

 

După ani în care oamenii și-a pus viețile și trăirile în online, cumpărăturile și lucrurile pe care le fac, afacerile, politicile, specialiștii în inteligență artificială au spus că vor să facă o bază de date cu acese lucruri, pentru ca oamenii să … joace mai bine la bursă.

 

Cu altecuvinte, datele pe care aceștia le obțin în urma aplicațiilor, sunt folosite pentru a face jocurile la bursă un lucru pe care poți să il faci pentru că e bine pentru sănătatea ta… financiară.

 

Nu știm ce este sănătatea financiară. Putem doar să spunem că experții în problemei financiare, (cele mai mari probleme aduse

în piață de când firmele și-au pus produse și servicii ieftine la vânzare) sunt zilnic la datorie, umplndu-ne facebok și alte paltforme online, acum și Guvernele, de  content important pentru dezvoltarea lor… emoțională.

Bateria financiară, cel mai important serviciu sau investiție pe care bursele lumii o promovează, este propusă spre investiție guvernelor, printre care

și România, pentru a fi promovată de către instituții dar și tinerilor care doresc să investească în îmbogățire rapidă. Nu știm a cui.

 

Cu un model de reclamă care ne spune că inteligența artificială are o pasiune pentru furtul reclamelor, identității și promovării oamenilor,

Bursa sau serviciile de produse financiare care promovează investițiile, doresc să îmbogățească și țările, spunându-ne, după modelul tinerilor de succes care fac clipuri pe facebook, că trebuie să investim ”împreună”, pentru a avea succes.

 

Astfel că specialiștii vorbesc despre o bancă care trebuie hrănită cu finanțele fiecăruia, nu doar pentru îmbogățire rapidă ci și pentru ca țrăile să beneficieze de energie gratis.

 

Cu produse și servicii care arată ca și cum cineva ar fi furat ceva de la altcienva, și le-ar fi pus pe o tarabă la piață, ieftin, dar cu prețuri scumpe, pe care oameniii trebuie să le plătească.

 

De la energie de orice fel la energie pentru oameni, și lucrurile astea despre care suntem făcuți să credem că se fac cu muncă grea, și că oamenii trebuie să ia salar pentru ca noi să avem energie gratis, tranzacțiile la bursă sunt pline de produse de acest fel, marketate ca niște produse de piață, cu un branding care ne spune cât de mult contează să furi un produs, și să îi vinzi oamenilor ca pe ceva ce tu ai făcut.

 

Comerțul modern cu lucruri care nu există, dintre care și aceste produse financiare, sau cum le spun specialiștii ”fake-uri”, ne spun cât de mult contează să ai ceva de calitate pe piață. Dacă la tarabele din piețe, făcăturile erau amendate, în cazul acesta, făcăturile sau produsele fake, sunt vândute la prețuri tranzacționate pe piață.

 

Metodele de tranzacționare folosite de specialisti spun că nu putem să cumpărăm si să vindem mai mult decât vor ei, și că trebuie să facem economie, pentru că îmbogățirea rapidă și succesul pe bursele de piață, sunt doar pentru câțiva.

 

Bine îmbrăcați și bucuroși că pot să posteze gratis, specialiștii în e-commerce care s-au  specializat în păcănele, ne arată zilnic cum oamenii se pot îmbogăți rapid luând ceva de la cineva și vânzând mai scump sau mai ieftin la altcineva.

 

Cine deține piața?

 

Haideți să vedem.

 

tibetani,

occidentali,

familii roiale

custodian bank sau offshoreuri

internetul băncilor, sau un fel de sistem în care își pun băncile ce postează în fiecare zi

 

Cum noi ne postăm pe feisbuc, și ei au un feisbuc al lor, în care povestesc… ceau mai tranzacționat azi.

European Security and& Market  Authority, care  nu au drept de control, nu au jurisdicție;

 

Una dintre cele mai importante companii care vând resruse pe piețe care nu există (tarabele de piață nu sunt un produs bun de promovat pentru utilizatori) este o companie care vinde soare utilizatorilor, spunând că acesta este o resursă de care bursele au nevoie și în care trebuie să investim.

 

ca să îi ajute pe oameni să facă tranzacții, au promovat tineri întreprinzători, antreprenori de succes,  care să facă intermediere pentru aceste produse și servicii, financiare.

 

Dacă omul de rân are nevoie de soare și de alte lucruri pentru a fi sănătos,

industriile au nevoie de marketing pentru a ne spune că fără ei, nu putem fi sănătoși, sau că afacerile noastre trebuie să respecte politica lor în care iubesc resrusele atât de mult, încât caută să le tranzacționeze pe unde pot.

 

În România, antreprenorii resurselor financiare, promovează produsele pe facebook, unde au postat reclame cu investiții la companii, făcute de roboți. Conturi de facebook cu nume de roboți sau animale ne spun că trebuie să investim în energie, ca să scoatem profit. Că banii trebuie să facă bani.

 

Nu folosiți soare, avem nevoie de el

Nu dați cu apă, avem nevoie de ea,

nu dați cu lucruri pe care le găsim gratuit, că trebuie să le folosim noi.

Și să le vindem.

 

Dacă în antreprenoriat trebuie să ai un produs al tău pentru a reuși în piață, la bursă ai nevoie doar de inteligență artificială și câțiva oameni care să ne spună cât costă că folosim apă.

Și pentru că extinderea acestor companii este lucrul cel mai important, încearcă să ne spună că și Guvernele au nevoie de ei, pentru îmbogățire rapidă, succes în afaceri.

 

Solar PV capacity in Europe is expected to double by 2030 and more than quadruple by 2050, driven by ambitious decarbonisation targets and effective national support schemes. These capacity additions represent a significant investment opportunity of at least 340 billion € to 2050, making Europe one of the leading regions for solar PV investments globally.

 

E deștept nu?

 

Uniți, cu banii puși la ciorapul statelor sau companiilor lumii, putem să ne îmbogățim și noi rapid.

Ca orice business care își cunoaște bine clienții și știe nevoile lor dar și problemele statelor, companiile ne spun că aceste produse doar ei le au, și că trebuie să investim la bursă pentru a-i ajuta să crească.

 

Nu știm dacă aceste produse există sau sunt doar fotografii stock luate gratis de pe internet.

 

Dacă în cazul băieților care promovează bursa, știm că se bagă bani și se scot bani, în cazu piețelor de bunuri și servicii luate gratis de pe net și vândute sub e-commerce sau afaceri online, nu știm ce se face.

 

Știm doar că aceștia au o baterie în care bagă energie. Și o bagă folosind banii tăi, pe care i-ai investit sau nu la bursă. Uneori ies cu bateria la promovare,  când postează despre bani care fac bani, sau lasă banii să lucreze pentru tine.

 

Dacă bateria rămâne fără energie, bagi bani.

 

Dacă stockul de energie rămâne fără energie, le spui oamenilor că trebuie să bage bani.

Că piața are nevoie de oameni care să plătească produse și servicii pe care le găsești la tarabă.

 

Că ești bogat numai cu acțiuni la bursă, care acțiuni îmbolnăvesc oamenii.

Să stai ore pe canapea și să faci păcănele, lăudându-te că vinzi și cumperi energie solară, când baba de la piață o face asta mai bine ca tine,

 

ești găinar,

 

nu om de afaceri

 

Reclamele acestor companii financiare ne spun că țările au nevoie de ei ca să investească .Guvernele își pot lua ce au nevoie de la orice tarabă.

 

În prețul tranzacțiilor oamenii plătesc gadgeturi scumpe, și plătesc resurse pentru mulți oameni. Aceștia, în loc să lucreze pentru produse, umflându-le prețurile, pentru a-și justifica botoxul și investițiile la bursă, fac un business ieftin , pe care ni-l vând scump.

 

Babele care investesc ne spun că ele produc, nu vând sau cumpără resurse.

Chiar dacă ziarele ne -au povestit  de mult despre cum poți să produci chiar tu, ce alții îți vând la bursă.

Dacă babele investesc muncă la câmp, și nu vând ci PRODUC resruse,

acești nespecialiști ai afacerilor, nu vând și nu cumpără nimic.

 

Produsele pe care le promovează în online, sunt doar marketing, reclamă ieftină,făcută de specialiști. Când tranzacționezi resurse atât de importante și le spui oamenilor că sunt ale tale, dar nu sunt, ești găinar, nu om de afaceri.

 

Cine mai cumpără marfă ieftină despre care nu știe nimic?

 

Sau produse și servicii financiare care nu există.

 

sau furate.

 

Dacă în afaceri mai poți să pleci fără să plătești, când vii într-o țară și vrei să tranzacționezi resursele, doar pentru că ai luat o poză gratis de pe net, va trebui să plătești. Când nu plătești salariile angajaților sau ai tineri bine îmbrăcați care îți promovează afacerile gratis, și spui că asta e investiție sau antreprenoriat, nu ești patron. Ești găinar bine îmbrăcat.

 

Furtul de energie în firmele românești e lucru mare.

Să lucrezi gratis, să nu plătești, și să spui omului care te-a ajutat să faci marketing, că trebuie să plătești ca să aibe produsele pe care le vinzi,  înseamnă că o să ai de plătit curent.

 

Trebuie să plătim pentru soare

Taxă pe soare
Taxă pe resurse

 

Ce fel de om de afaceri își pune preț atât de mare pe marfă știind că rămâne fără ea?

Cum să- mi educ tinerii la cursurile de găinaț?

 

Dacă piețele de produse fake sunt închise de către primărie, și piețele bursiere care nu vând nimic, doar poze de pe net și reclame ieftine, trebuie închise. Oamenii trebuie să știe că orice joc ca la păcănele cauzează probleme. Mulți oameni ar fi bucuroși să-și primească banii înapoi. Ca și în e-commerce,marfa nu venea, sau era livrată de un om de-al lor, iar recenziile erau cele mai proaste.

Mergeți la tarabe, e mai bine.

 

Social share & recomandare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.