Medici lgbt friendly în prima bază de date împotriva lor însuviți

După ce în cabinetele Spitalelor au avut loc instigări de seducție și tentative de sărut între pacienții gbt și medici, Asociația AJJECT a decis că e vremea să facă o bază de date care să-i ajute pe aceștia să meargă cu încredere la specialiști fără să se simtă discriminați.

 

Astfel, deși nu se știe cu exactitate numărul de persoane gbt din România, se știe cu exactitate că foarte mulți dintre ei au fost programați în consultații pentru diverse boli. În baza datelor realizate de o firmă americană, aproximativ 5.6% din populația Statelor Unite aparține comunității gbt, prin urmare s-a considerat în mod foarte natural că în România este nevoie de un sistem care să interzică stigma care nu exista niciodată, venită din partea medicilor. Asociația susține că medicii trebuie să le ofere acestor tipuri de pacienți ajutorul cuvenit.

Mirel G.Betescu afirmă pentru presa noastră că și-ar dori să fie primit cu mai multă politețe și brownosing din partea medicilor, în calitate de pacient însă nici pacient nu-și dorește să fie, pentru a nu fi discriminat de cei care nu sunt. Așa că într-una din zile, la o consultație de ocazie, dorind să-și facă o laparoscopie, s-a simțit înfricoșat de procedură și a încercat să-l sărute și să-l atingă afectuos pe medicul care se ocupa de el. Acesta a ripostat vehement și l-a rugat să înceteze, declanșându-i pacientului o criză de ofensivitate progresivă, finalizată cu plâns cronic și o plângere pentru discriminare. De asemenea, el consultă anumiți avocați ai școlii americane digitalizate pentru a sesiza organele de malpraxis.

Ca și toți ceilalți pacienți neidentificați, și dl Mirel G.Betescu a ales să renunțe la a mai cere ajutor după această experiență personală neplăcută.

Soluțiile propuse de ONG-urile care luptă împtriva discriminării prin planuri de social media și contracte de coloși digitali care realizează instant profile pesonale tip lgbt pentru a umfla statisticile care nu există oficial declarate, sunt nevoia de doctori ”lgbt-friendly”.

Deși nu exisă statistici oficiale, s-a constatat o nevoie bazată pe altă nevoie: nevoia de a face sex oriunde și oricând, de a se ”da la cineva”, dar de data aceasta protejat. Căutarea unui partener este o treabă dificilă când ești singurul membru al comunității lgbt localitate iar lângă tine în asociație se află un singur gay. Ceilalți având orientare lgbt online, fiind de negăsit sau sunt foarte ocupați pentru a-și construi o carieră în Științele Nefondate ale ieșirilor din dulap.

Medicii, cei mai curați dintre toți simpatizanții comunității gbt??

Surse mai vechi ale Asociației AJJECT afirmă că o mulțime dintre cei care au fost la medic pentru consultații, nenumărați dar care reprezintă statistic comunitatea gbt din țară, merg la consultații în mare parte pentru a fi depistați de boli cu transmitere sexuală dar și alte afecțiuni datorate unui stil de viață nesănătos, orientat exclusiv pe gbt și nimic altceva.

Mai mult, membrii comunității afirmă că nici în rândul politicului nu au interes și nu prezintă atractivitate, lucru pe care și-au propus să-l reglementeze.

Dacă merg la medic și mă dau la el, mă refuză, că zice că-s gay. Și ce dacă-s gay, nu-s tot om ca și el? Odată l-am rugat pe un medic să pună mâna și a refuzat, a zis că el nu practică așa ceva. După ce m-a refuzat de mai multe ori am depus o plângere și nu m-am mai dus la el. Voi căuta pe altul, cu siguranță avem medici buni, capabili de emoții nu doar de medicină și profesionalism, nu toată ziua obsedat să îngrijească oameni, să citească, să alea.”

Vlogin Cuhu C.Anu, membru al asociatei AJJECT confirmă că este o nevoie reală de doctori prietenoși, precum aplicațiile, user friendly, gbt friendly. De aceea ei lucrează la o bază de date copiind modelul tinder, prin care să le ofere șansa membrilor să meargă la doctor, pentru a fi protejați.

Vlogin afirmă că munca purtată de membrii Asociației ACCEPT este dificilă și depinde de cooperarea cu alte ONG-uri regionale: Orez Uț din Iași, PRINDE România din Cluj, Identiniet.Edukkation din Timișoara și SexPozitiv la nivel național.

Colega de la Asociație afirmă că sunt zone problematice pentru comunitatea gbt. Spre exemplu, când vine vorba de doctori gbt friendly, găsesc greu cei din comunitate medici psihiatri care să susțină dar și psihologie și endocrinologie. Sunt printre medicii care nu doresc să se afilieze, declarând ceva total uncool în secolul ăsta: că ei își respectă profesia și doresc să îi ajute pe membrii însă fără să se afilieze la listele lor. Cu toate astea noi am refuzat, deoarece ne dorim medici gbt friendly, nu medici neapărat buni și care își fac bine meseria.

Deși recunosc că sunt foarte puțin doctori dispuși să-i servească (chiar dacă așa cum am afirmat mai sus, nu există statistici) , aceștia susțin că își doresc o colaborare normală pacient-doctor, însă prietenii și colegii din comunitate îi presează pe cei mai mulți să discrimineze medicii pe considerente de orientare sexuală. Medicii care nu răspund tentativelor de instigare la sex și atingeri empatice vor fi considerați nefericiți și ratați profesional, adevărate amenințări la adresa relației normale pe care și-o doresc acești pacienți.

Servicii medicale scumpe, noi cu ce plătim?

Ofensați și declarați nefericiți cu privire la costurile uriașe ale serviciilor medicale, participanții unui sondaj din altă țară, afirmă că nu au resursele financiare necesare pentru a-și putea achita operații complexe sau intervenții cu grad mediu de dificultate. În România, așa cum spuneam, nu există statistici la ora actuală însă costul vieții de zi cu zi îi salvează pe mulți de la a da bani pe operații și proceduri. Fără posibilități materiale să meargă la medic, mulți membrii gbt rămân cu sexul normal sau sunt nevoiți să își facă profile de feisbuc și avatare, la costuri mult mai mici.
Membrii comunității trans au raportat lipsă de profesionalism din partea medicilor și abuz verbal. În situațiile psihiatrice, aceștia afirmă că medicii nu le-au dat răspunsurile așteptate de ei, simțindu-se abuzați verbal de diagnostice. În asemenea condiții, aceștia își doresc o listă cu doctorii gbt-friendly, pentru a ști dinainte dacă în consultație vor auzi ceea ce vor să audă, și anume că nu sunt bolnavi, că sunt normali, frumoși, empatici și sănătoși tun, nediscriminați sub nicio formă, nediferențiați și nefolosiți sau abuzați psihologic și maltratați de către superiorii lor, cu nimic de ceilalți pacienți normali, hetero, pe care îi detestă, iar medicul le va vorbi conform directivelor asociației AJJECT și ong-urilor,

Vom face o listă cu ce trebuie spus acestor pacienți,

Afirmă o altă parteneră a asociației, Dildana Grumingescu. Printre directivele de comunicare se numără și reguli de politețe, role play dacă se cere, măcar câteva minute, piruetă și defilarea halatului în fața pacientului gbt. De asemenea, recomandăm mult pozitivism deoarece persoanele gbt vor să audă cuvinte frumoase despre sex și gbt. Nu mergi degeaba la medic, mai ales la cât plătești.  Și așa știți ce greu câștigă un lgbt salariul… vă dați seama, să îi mai spună un medic că trebuie să întrerupă lgbtismul pentru a fi sănătos și armonios, este intolerant.

Ne dorim o relație normală medic pacient gbt, prin urmare facem toate aceste lucruri pentru a obține maxime beneficii din tot ceea ce înseamnă interacțiune socială.
Băiatul a declarat totodată că pacientul gbt va putea pune recenzii medicilor în online, sub anonimat, pentru a spune dacă medicul este empatic sau nu, în funcție de cum i s-a răspuns la nevoile emoționale. Nu divulgăm niciodată bolile comunității noastre, din respect pentru aceștia, nici măcar medicului care se ocupă de ei. Cei mai mulți medici sunt descurajați, intoleranți și răuvoitori când aud că un membru gbt suferă de disforie de gen și recurg la tratamente, recomandă psihoterapie, mersul la duhovnic sau psiholog, lucruri care nu ne convin, deoarece ne stigmatizează.

Vrem o relație normală medic pacient.

 

Până la terminarea bazei de date, membrii comunității se vor plimba din cabinet în cabinet, pentru a verifica prin instigare la atingeri indecente și/sau sărut, medicii lgbt friendly.
Cei mai buni doctori din branșă, cei mai reputați și cei mai deosebiți care au rezultate și nu vor răspunde conform directivelor, vor fi pe loc surclasați.

Concurs: răspunde corect la întrebare:

Un membru gbt merge la medic, se simte foarte rău. După câteva analize, constată că are nevoie de o operație iar singurul medic disponibil care îl poate ajuta nu s-a înscris pe listele lgbt friendly, prin urmare e dușmanul lor. Ce face membrul lgbt ?

Bibliografie: https://romania.europalibera.org/a/lgbt-acces-sanatate-romania/
Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

____
Dacă ți-a plăcut, nu uita să distribui și prietenilor.
Dacă nu ți-a plăcut, nu uita să distribui dușmanilor.

Social share & recomandare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.