Oamenii de știință spun…

Oamenii de știință spun:
Consumați cereale integrale fără zahăr la micul dejun. Conțin magneziu, seleniu, fier și sunt bogate în fibre, ceea ce le face excelente pentru tonus, vitalitate, nivel de energie, reglarea tranzitului și o digestie optimă; reglează insulina și sunt sățioase.

Dar tot coadă e dimineață la mici și cârnați la micul dejun, iar croissantele continuă să obosească trupurile a sute de mii de români, zilnic, pentru că sunt accesibile, ieftine și umplute cu creme dulci.

Oamenii de știință spun… Consumați minim 2 litri de apă de calitate pe zi. Și mai serviți un ceai de plante din când în când măcar. Apa hidratează organismul, susține digestia, deci curățarea, iar ceaiul din plante este o adevărată cură de vitamine și minerale, un elixir pentru minte și corp.

Dar tot flaconul de coca-cola este la rang de virtute în casele oamenilor, pe mese de sărbători, în corporații. Cafeaua și Cola, ambalate în cele mai năstrușnice moduri, nu cumva să te prinzi că acolo ar fi ceva nesănătos pentru corpul tău. Consumul crescut de cofeină stimulează halucinațiile auditive, atacă ficatul, tulbură mintea, predispune la iraționalitate, dependență, sevraj.

Oamenii de știință spun:
Pentru a evita depresia și pentru a vă păstra un tonus psihic bun, consumați alimente bogate în triptofan și serotonină: brânzeturi, carne de pește, suplimente omega, ouă, cereale integrale fără zahăr, nuci, carne de curcan, cât mai neprocesat, natural.

Dar lumea ce face? Se liniștește cu somnifere luate pe sub mână și își înnoadă sufletul în relații toxice, crezând că scapă; apoi dă iama la raionul de dulciuri, unde fac stocul de și mai mult zahăr și carbohidrați, care le va afecta mai tare psihicul, vitalitatea și mintea. Deciziile bune se spune că se iau pe stomacul gol. Tot știința o poate confirma și pe asta.

Oamenii de știință avertizează că social-media și lumea virtuală pot pune în pericol civilizația umană.
Dar oamenii tot pe facebook își revarsă sufletul, capabili să se înjunghie stomacal unii pe alții pentru o simplă idee.Nici aia nu era proprie, a lor.

Oamenii de știință zic: zahărul este noul drog, declanșează probleme de sănătate, tulbură funcționarea minții, cauzează dereglări, boli, favorizează apariția acidozei, terenul fertil pentru multe tipuri de cancer, mărește leucocitele și cauzează apariția în timp a inflamațiilor în corp. Zahăr înseamnă sucroza, lactoza şi fructoza.
Dar oamenii tot la suta de grame de zahăr pe zi rămân, iar în pandemie au avut grijă să fie printre primele lucruri cumpărate cu baxul. Zahăr în ketchup, zahăr în biscuiți, zahăr în pâine, zahăr în cafea de mai multe ori pe zi. Zahăr la micul dejun, zahăr la desert, zahăr în cola, zahăr în sosuri și semipreparate, în cornuri, în băuturi, zahăr peste tot.

Oamenii de știință au cercetat activitatea câmpurilor electromagentice ale uneltelor moderne de tehnologie și au ajuns la concluzia că rețelele wireless și de telecomunicații dăunează, atacă și perturbă celulele neuronale. Tot oamenii de știință au detectat câmpuri de frecvențe joase și noduri Hartman în orașele mari, explicând fenomenele conexe și grija față de sănătatea omului în legătură cu acestea. Oamenii de știință, printre care Tesla, spun că putem genera energie gratuită pentru tot mapamondul, dacă guvernele ar vrea.

Dar lumea ce face? Își bate joc de cercetare,  umilesc pe cei care au studiat acest domeniu vast, invocă religia ca ”problematică” pentru așa zisa ”credulitate a multora” și atacă știința cu o știință despre care n-au citit mai nimic. Pentru ei 5g este evoluție științifică, pentru ceilalți, 5g este câmp electromagnetic dăunător omului. Primii nu citesc știință, ceilalți doar îi folosesc reputația pentru publicitate. Sănătatea este sacrificată, ignorată, batjocorită, pentru a putea aplauda succesul unor unelte despre care majoritatea nu știe nimic. Au văzut și ei un influencer vorbind despre asta… deci unde e știința?

Oamenii de știință fac deosebire între vaccin și terapie genetică.
Dar lumea atacă în număr mare pe fiecare om care citează un studiu remarcant sau care se opune științei consacrate, libere, neafiliată politic. Se depistează oameni ai științei care au vederi progresiste și oameni de știință retrograzi. Cu toate astea, continuă să se bată știință contra știință, dar nimeni nu spune așa. Ei numesc terapia genetică vaccin, și vaccinul cu anticorpi- același lucru obligatoru în trecut ca și acum.
Oamenii de știință spun că orice act medical necesită consimțământul persoanei. Că orice act medical riscă să fie considerat malpraxis atunci când încalcă regulamentul și procedura de recomandare a terapiilor, medicamentelor, și altor tratamente. Oamenii de știință au studiat și au generat etica, bioetica, și raporturile acesteia cu ființa umană și cu politica în societatea modernă. Orice acțiune medicală asupra unui individ se face în baza anamnezei, a unei investigații, a unei fișe de pacient, în urma cărora medicul responsabil concluzionează sau diagnostichează și prevede sau oprește un tratament. Apoi, pacientul își dă sau nu acordul, vrea sau nu vrea, alege.
Dar oamenii ce fac? se îmbracă frumos și merg a mall să-și facă o poză cu noul vaccin. Ei își oferă brațul benevol,  li s-a spus că vaccinul conține vacanță, libertate, îmbrățișări și dans. Pentru ei, campania nu valora mai mult decât o reclamă la Snickers. Nu ești tu când ți-e foame…  !  Pentru aceștia, știința a pălit, redusă la nivelul lui pește prăjit, redusă la simpla părere de mase, personală, care i-a lovit pe cei mulți. Vaccinul este știință- uite că vaccinul nu este știință.  Vaccinați-vă, credeți în știință- dar ”știința” asta nouă ne spune că vaccinul conține dans și libertate, apă, zahăr și oțet, prin urmare nu poate să fie medicină, nici știință, prin urmare ce este  ?
Oamenii de știință spun că cele mai mari rate de gripare sunt în zonele cu cea mai mare rată de vaccinare.
Dar lumea ce face? Tace. Politicul ce face? tace.
Oamenii de știință spun că imunitatea de grup a fost deja atinsă, iar această gripă nouă este noua viroză din trecut, care a generat relativ același număr de îmbolnăviri și morți ca și acest nou coronavirus.

Dar lumea ce face?  Țipă, spune că de data asta este ceva diferit.

Oamenii de știință spun că sistemul imunitar natural al omului este de 29 de ori mai puternic decât oricare dintre noile vaccinuri.

Dar lumea bună ce face? Tace. Politicul ce face? tace și cenzurează. Jignește. Înjură,  și marginalizează pe toți cei care nu se supun.

Știința ne spune că orice om care ia contact cu actul medical, prin intermediul unui medic, se numește PACIENT.
Știința spune că orice om care cumpără sau are o relație emoțională (a se traduce irațională) cu un produs, un serviciu, sau brand, oferind bani pentru a beneficia de servicii, având o relație mercantilă în scop comercial, se numește CLIENT.

Faptul că toate gheretele de vaccinare au scris mare ”Recepție Clienți”, în loc de ”Primire Pacienți”, dă peste cap orice socoteală mai sus menționată, cum că această campanie, pandemie (medicală) și stare de alertă ar avea de-a face cu medicina, respectiv cu știința…

Știința ne spune că oamenilor le-a scăzut 20% din totalul punctajului de IQ în ultimii 15 ani, și regresia continuă.
Știința spune că manipularea este pretutindeni și că oamenii tind să creadă în autoritatea care îmbracă cel mai frumos halat alb. Experimentul Milgram a fost unul dintre controversatele experimente științifice care a generat cunoaștere și multe alte studii în psihologie, care dovedesc situația în care ne aflăm.
 
 Și oamenii ce fac?

Susțin știința, în timp ce însăși știința începe să fie ucisă de oameni.

A.S.N.A.D
Resurse și bibliografie:
**Preluarea articolelor este permisă în limita a 500 de caractere, cu obligația de a cita sursa originală cu link activ.
Social share & recomandare

About the author

o țărancă, vorba aia...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat