Picătura chinezească | Cum au torturat poporul cu televizorul

Ați auzit de picătura chinezească?
 
Este o formă de tortură cu apă. Victima este legată de scaun, iar apa este lăsată să picure de sus pe frunte, cât mai mult timp. Victima înnebunește în timp.
 
Metoda este simplă și se aplică în mare oricăror forme de tortură. Astăzi însă războiul este hibrid, și nimeni nu se mai bate cu arme fizice. Folosirea armelor fizice este considerată o metodă primitivă, ținând cont de nivelul de evoluție la care am ajuns, atât teoretic, practic cât și tehnologic. Includ aici forme neaprobate de mase- încă- din științele de frontieră despre care oamenii nu cunosc nimic, deoarce am fost programați să nu credem- întâi în Dumnezeu, apoi în toate celelalte ce decurg din Legile Lui.
 
Dar să revenim. Picătura chinezească. Cu siguranță ați auzit de ea. Ei bine, imaginați-vă că cineva vă strigă insistent numele la intervale precise de timp, fără să spună nimic și fără să își schimbe tonul vocii. Este enervant. Sau cineva vă tot atinge în spate, stând la coadă la casă  în hipermarket, la intervale precise de timp. Și asta este enervant. Sau se blochează piesa favorită și se repetă robotic acele 2 ultime secunde. Sau e zgâriat CD-ul și se blochează melodia, pe o repetiție enervantă care vă scoate din minți.
 
Dar să stai legat de un scaun, și deasupra ta să fie un furtun din care curge la fiecare 5 secunde câte o picătură rece cu apă? Asta e nivelul ”următor” de tortură. Frustrarea atinge cote maximale, nervii întinși la maxim, pe șleau, și tot ce poți face este să te îmbăiezi în propria neliniște emoțională. Din pricini cel mai probabil kinesiologice, și prin reacțiile noastre ”compulsive” încarcerate în noi de la natură , picătura chinezească este astfel cea mai simplistă aparent metodă de tortură, pe care o poți lua în derîdere, până în clipa în care simți și tu pe pielea ta cum e.
 Cum e?
Eşti legat strâns de un scaun cu spătar înalt. Capul ţi-e fixat şi nu te poţi defel mişca. La fiecare 5 secunde, o picătură de apă rece îţi cade pe frunte. Nu poți să te ștergi, nu poți să o înlături, nu poți să te protejezi. Efectele apar după primele 30 de minute, în general. După acest timp, sunetul picăturilor începe să se audă fix ca bătaia unei tobe. Devine apoi treptat de nesuportat. Mișcarea corpului, incapacitatea de a pleca din calea ei și de a-ți ”descreți” fruntea cresc gradual senzația de lovitură pe propria frunte. Ajungi în pragul nebuniei și ai senzația că ai o gaură în frunte. După 2 luni, îți poți pierde mințile, nu mai deosebești senzația de libertate și sănătate de senzația tulburătoare a picăturii, care pare o piatră ce îți sparge fruntea. Tot ce îți dorești este ca acest chin să se sfîrșească mai repede.  Dar el continuă…  Un experiment mai nou a fost făcut de cei de la mythBusters- poate fi urmărit  pe youtube.
Strategia este aceeași și în cazul minciunii repetate care în timp devine adevăr. Minciuna stimulează creierul, și tactic în timp, prin aceeași metodă, percepția noastră se ajustează la noua realitate. Această tactică a picăturii chinezești provine din legea sensibilității senzației, alături de legea semnificației sau forței de semnalizare a stimulului. Mai exact, este întemeiată pe cunoașterea acestei legi, o lege pe care nu trebuie să o înveți din manual, pentru că este ceva comun, ce oricine poate să observe la un moment dat:
Stimulii slabi dar foarte semnificativi sunt recepționați mai bine decât cei puternici, dar nesemnificativi.
La radio, la tv, pe facebook, la telefoane cu terți, în email, prin reclame, publicitate și propagandă, picătura chinezească este  pandemia.  Oriunde intri în hipermarket, muzica este oprită, peste tot e starea de alertă mentală, menită să destabilizeze oricum psihicul și așa terfelit al sutelor de mii de oameni din întreaga țară. Fiecare rezistă cum poate.
Astfel, campania de sensibilizare a populației cu privire la portul măștii și a atenției permanente la igienă este deja o formă de tortură psihică prin tehnica picăturii chinezești. Ea nu umple niciodată paharul, dar este mereu acolo, prezentă oriunde întorci ochii, auzul și gândirea, spre a-ți aduce aminte că ”SITUAȚIA E GRAVĂ”, nu ai ce să mai faci. Ba mai mult, cifrele de îmbolnăviri, asimptomatici și vindecați redate din oră în oră generază deja comportamente obsesiv-compulsive, în stil ”efectul de păcănele”, care este o formă de tortură inversă- plăcere obținută din această formă de tortură prin stimuli la intervale precise – în cazul păcănelelor- apeși butonul și îți vine ”recompensa”. Am scris despre actul reflex aici, într-un articol mai vechi, pe larg.
Acum puneți-vă în ipostaza unui om care stă pe canapea. Legat acolo cu pături și perne, stă confortabil și privește țintit nemișcat spre televizor, unde zilnic, la intervale precise de timp, din oră în oră sau din 30  în 30 de minute, apar cifrele morților. Ele se redau la intervale fixe, în exact același ”grafic” vizual, cu aceleași culori, redate în același ton îngrijorător, sobru, funebru. O adevărată picătură chinezească devastatoare ca impact pentru psihicul uman. În special pentru cel slăbit.
Sigur că din punct de vedere calitativ ele pot să nu însemne nimic. Totul se rezumă la BINE și RĂU, emoție pozitivă și emoție negativă- declanșate în extreme, de către afișarea cifrelor- care fie cresc- fie descresc. Și mai mult, tehnica este însoțită de inoculare de informație. Din punct de vedere tehnic, vă asemăn această acțiune monstruos militară de-a dreptul, cu acțiunea de a injecta excremente cu forța în gura unui câine foarte agitat și căruia i s-a făcut sintetic foame sau sete din cauza nervozității cauzate din exterior. În timp ce ești ”delectat” agresiv cu ”păcănel” – veștile despre cazuri, contaminări, morți și răniți, pe fondul emoționalității tale labile, sintetic șubrezite și manipulate de evenimente din exterior, apar oamenii în halate, autoritățile în care tu în timp ai ajuns să crezi, care îți vâră informație în creier, tu nefiind capabil să mai treci în stadiul 2 de analiză.

Rezultatul nu întârzie să apară: prin contaminarea psihologică, impactul automat se manifestă ulterior prin comportamente dezadaptative, probleme emoționale, distorsiuni cognitive, de unde ”experții ”psihologi de o anumită factură concluzionează că oamenii devin narcisiști și psihopați pentru că nu se supun. Ei nu reușesc să vadă problema de fond, pentru că sunt implicați prea mult în chestiune. Așa se explică faptul că în loc să vadă problema, să o anihileze de la rădăcină, așa cum medicina adevărată AR TREBUI  SĂ FACĂ- (psihologia nu face excepție), ei oferă informații așa zis ”specialiste”, dar  superficiale despre cât de răi sunt cei care nu se supun. Ei nu rezolvă cauza, ei anulează simptomul. Un om răzvrătit are motive serioase de câteva luni să fie răzvrătit. Răzvrătirea lui este fix EFECTUL PICĂTURII CHINEZEȘTI oferite în mass-media și peste tot- de atâtea luni.

SE ÎNTÂMPLĂ ASTA PENTRU CĂ NU FILTRĂM NIMIC DIN CEEA CE VEDEM ȘI AUZIM ÎN PRESĂ. PENTRU CĂ OAMENII CONSIDERĂ TELEVIZORUL O AUTORITATE. 
ȘI PENTRU CĂ ORIUNDE NE UITĂM, SUNTEM ”INFORMAȚI”.
Indiferent de informțaia primită, în clipa în care o înțelegem, o și considerăm adevărată. Acesa este pasul 1 firesc prin care oricine trece. Experimentele din psihologia cognitivă au arătat deja asta. Însă la pasul 2 ajung din ce în ce mai puțini oameni: verificarea informațiilor- este adevărată sau nu? este fals sau de necrezut? Este veridic și autentic? Fiecare are propriul său filtru și mecanism. Un filtru poate fi și acesta: Este folositoare mie personal?

Însă omul nu este chiar tabula rasa, așa cum ni se inoculează de ani, și dacă e, este doar în câteva privințe mai mult fizice, psihoemoționale de suprafață, decât profunde, sufletești. Prin urmare, un comportament nefast, tulburat sau chiar din sfera psihopatiilor nu este BOALA în sine ci SIMPTOMUL unei ”picături chinezești ” de fapt care a umplut paharul și a lăsat niște daune pe om. Dacă atingi un punct pe piele cu acul, pielea va sângera. Dacă scobești cu cuțitul în interiorul unui om, sau încerci să-l invadezi cu bocancii, va mușca Dacă țipi la un om, i se schimonosește fața. Dacă îi zâmbești, el se va lumina. Sigur că depinde și de aluat. Dar aceste neliniști pe care psihologii acum le condamnă și oferă vinovăție gratis publicului reactiv- sunt doar reacții firești de apărare. Le transmit atât: rezolvați cauza, nu simptomul. Pentru că problema este pe acest fond al inoculării de informație imposibil de verificat adesea, falsă și amestecată tactic cu adevăr (căci manipularea nu doarme- și aici vă arăt un caz mai amănunțit de actualitate.) 
MINTEA OMULUI NU AR TREBUI SĂ FIE COȘ DE GUNOI, NICI CÂMP DE BĂTĂLIE PENTRU TERȚI ȘI INTERESE. Însă din nefericire lucrurile așa funcționează de aproape 50 de ani. Protejați-vă !

Oamenii s-au săturat.
Oamenii sunt nervoși.
Oamenii au psihicul obosit.
Oamenii s-au îndopat cu forța cu energie negativă
Au fost manipulați forțat. Oriunde au privit, li s-a oferit Picătura chinezească. Morți și asimptomatici. S-a mobilizat mapamondul. Chiar și brandul inocent pe care-l iubeai te-a torturat, apoi ai zis că trebuie să fie ceva bun în toată asta. Te-ai deschis la scenă.
S-a mizat pe trăsătura de adaptabilitate și integrare în societate pentru a-i controla.

Li s-a spus că sunt mai buni în ochii celorlalți dacă fac cutare lucru, apoi în timp, și-au dat seama că nu s-a schimbat nimic.

                          Omul devine ceea ce gândeşte. – BUDDHA-

 iar ceea ce gândește este controlat de sus prin mijloace de comunicare în masă, lideri, autoritate falsă și algoritmi.
        ȘI TU POȚI FI BOLNAV       POARTĂ MASCĂ                    SPALĂ-TE PE MÂINI              STAI ACASĂ                      NU TE ÎMBRĂȚIȘA      NU IUBI                  STAI DEPARTE DE CEI DRAGi                 NU TE ATAȘA                                  DUȘMANUL E PRETUTINDENI                      AI GRIJĂ                     NU VORBI CU NECUNOSCUȚI            100 NOI CAZURI                    POȚI FI CHIAR TU URMĂTORUl              SAU CINEVA DRAG                   LUMEA NU VA MAI FI LA FEL                TRĂIM CU VIRUSUL                      TRĂIM DE AZI AȘA                NU TE POȚI OPUNE            ADAPTEAZĂ-TE ȘI TOTUL VA FI BINE             DACĂ NEGI, VEI FI CONDAMNAT       CREDE ȘI NU CERCETA
Mesajul de fond, sămânța adâncă s-a înrădăcinat. Strop cu strop, picătură cu picătură se distruge fibra psihologică a societății, până acum intacte cumva, din acest punct de vedere. Nu mai avem încredere în oameni, în noi înșine, suntem ”dați ” pe mâna autorității, din frică și slăbiciune, atent fabricată într-un nevăzut laborator. Însă așa cum odată se muncea teribil și cumplit la crearea Omului Nou, tehnicile nu s-au schimbat, s-a schimbat doar nivelul. Evoluția asta presupune, în fond. Nu mai suntem în baza 1, operăm în baza 2 , prin urmare nu exagerez când spun ”Citește o carte, arată că îți pasă”. 
Acestea fiind arătate, vă doresc să vă protejați.

POARTĂ CASCĂ ! ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ! 

________________________
Sigur că cei care cunosc aceste tehnici nu o să vă  confirme  aceste informații, deoarece despre acestea nu se discută social, nici la o cafea măcar, este un subiect tabu, cenzurat de ignoranța de mase.  Ignoranță programată , de altfel. E ca și cum ai vorbi despre Dumnezeu ateilor. Sau despre fizică atomică, unuia care nu  a văzut niciodată o particulă, și nici nu crede în ele. Ceea ce e cumva normal, însă toți oamenii au for interior- aici nu poți să spui că ”nu știai, sau cel puțin nu aveai așa o senzație apăsătoare de ceva ce nu poți descrie, senzație prin care totuși poți vedea și simți că lumea s-a schimbat teribil sau că ești foarte stresat- fără cauză. Iată două dintre cauze!”.
Iată, noua lume, care  și-a cenzurat și ascuns tacticile. Curg însă oshoismele la biblioteci în țară, în timp ce în S.U.A.  comunități ațâțate umblă înarmate, agresive și gata de luptă pe străzi (și ei sunt victimele ale acelorași principii de manipulare, însă cu alte instrumente, potrivite specificului lor) însă ceea ce e cu adevărat util, trebuie căutat mai departe.

Înțelegeți cât de ”spinoza-i” problema?
Bibliografie: curs anul 1 Facultatea de Psihologie, Fundamentele Psihologiei (Mielu Zlate)
     Serge Moscovici – Psihologie sociala sau mașina de fabricat zei
     Alex Mucchieli – Arta de a influența- Analiza tehnicilor de manipulare
_
Distribuiți!
Social share & recomandare

About the author

o țărancă, vorba aia...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat